„Žalgirio“ išvyka į Prienus baigėsi pergale (VIDEO) 4

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe-LKL“ čempionate iškovojo antrą pergalę. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 91:66 (24:16, 20:18, 22:22, 25:10) įveikė Prienų „Labas GAS“ komandą.

Susitikimo pradžioje šešis taškus surinko Laurynas Birutis, iš toli taikliai atakavo Rolandas Šmitas, o Ignas Brazdeikis pridėjo dvitaškį – 11:7. Tritaškį pataikė Karolis Lukošiūnas, po keturis taškus paeiliui rinko R.Šmitas ir Kevarriusas Hayesas, o Keenanas Evansas taip pat pridėjo dvitaškį – 24:16.

Dar keturis taškus įsirašė K.Hayesas, Arnas Butkevičius prasiveržimą užbaigė dvitaškiu su pražanga, o nugara į krepšį sėkmingai žaidė L.Birutis – 33:23. Antroje kėlinio dalyje po du taškus pelnė Edgaras Ulanovas ir Lukas Lekavičius, keturis pridėjo Ignas Brazdeikis, o Tyleris Cavanaugh smeigė tritaškį – 44:34.

Po pertraukos keturis taškus dvitaškiu ir baudos metimais surinko E.Ulanovas, po du pridėjo L.Lekavičius ir I.Brazdeikis, o K.Evansas pasižymėjo tritaškiu – 55:44. Dvitaškiu taškus rinko K.Hayesas, baudos metimu savo taškų sąskaitą atidarė Tomas Dimša, o po keturis surinko ir I.Brazdeikis ir R.Šmitas – 66:56.

Žalgiriečių persvarą ketvirtame kėlinyje toliau laikė keturi E.Ulanovo taškai, I.Brazdeikio ir T.Dimšos dvitaškiai bei šeši iš eilės pelnyti A.Butkevičiaus taškai – 80:64. Paskutinės rungtynių atkarpos metu net aštuonis taškus iš eilės pelnė L.Birutis, tritaškiu iš kampo žiūrovus nudžiugino K.Lukošiūnas, o „Žalgiris“ šventė pergalę – 91:66.

„Žalgiris“: L.Birutis 16 (5 atk. kam.), I.Brazdeikis 14, R.Šmitas 11 (6 atk. kam.), E.Ulanovas 10 (4 rez. perd.), K.Hayesas 10, A.Butkevičius 9, K.Lukošiūnas 6, K.Evansas 5, L.Lekavičius 4 (4 rez. perd.), T.Dimša 3, T.Cavanaugh 3, M.Kalnietis 0 (5 rez. perd.).

„Labas GAS“: B.Brownas 14, J.Washingtonas 13, R.Gadiliauskas 11.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale.

  2. Sigis

    Kol nevelu kazy meskit,draugiskose.graziai lose kol negryzo gimdymo per centrus meistras

  3. a

    patiko penketas gale su kalnieciu ir luku/evansu, iskart sklandziau vyksta viskas. kalnas dar primins apie save si sezona, kaip bebutu jis vienintelis tikras kurejas sitoj komandoj ir jo sugebejimu tikrai reikes

  4. Zalgiris

    4 Kėlinį Žalgiris laimėję 25-10 susitvarkė rimčiau atrodo daugiau žaidė per Aukštus negu kad įžaidėjai gynėjai patis rinktų taškus Lukas Evans nepersistenge Dimša Lukociunas sunkiai isivaziuoja