„Žalgiris“ iškovojo antrą pergalę pasirengimo cikle 13

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrą pergalę pasiruošimo cikle. Antrosiose kontrolinėse rungtynėse Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 80:59 (18:18, 25:13, 23:12, 14:16) įveikė Rygos VEF ekipą.

Rungtynių pradžioje žalgiriečiai gerai dalijosi kamuoliu: po Edgaro Ulanovo perdavimų dvitaškius įmetė Laurynas Birutis ir Lukas Lekavičius, Keenanas Evansas tritaškiui išvedė E.Ulanovą ir pats šovė iš toli po L.Lekavičiaus perdavimo – 10:6. E.Ulanovas taikliai atakavo ir iš vidutinio nuotolio, L.Birutis nugara apžaidė varžovą, po Dovydo Giedraičio perdavimo įdėjo Kevarriusas Hayesas, o pirmąjį kėlinį uždarė Arno Butkevičiaus baudų metimai – 18:18.

Prasidėjus antrajam kėliniui A.Butkevičius pelnė dar 5 taškus, galingai sužaidė K.Hayesas ir po krepšiu prasiveržęs Nazas Mitrou-Longas – 27:25. Pasižymėjo L.Birutis, dvitaškį su pražanga pelnė A.Butkevičius, po tritaškį įmetė L.Lekavičius ir E.Ulanovas – 38:30. Nuo baudų metimo linijos taškus rinko L.Lekavičius ir Nedas Montvila, o kėlinį greitajame puolime užbaigė Dovydo Butkos ir E.Ulanovo tandemas – 43:31.

Po didžiosios pertraukos puikų žaidimą demonstravo Brady Manekas, pelnęs 8 taškus iš eilės – 51:34. Gynyboje blokus dalijo K.Hayesas, gražų kamuolio judėjimą tritaškiu pavertė Dovydas Giedraitis, o iš po krepšio gražius taškus pelnė A.Butkevičius – 57:41. Spurtą 9:0 užbaigė K.Hayeso 4 taškai ir L.Lekavičiaus bei E.Ulanovo baudų metimai – 64:41. Paskutinius trečiojo kėlinio taškus po Danieliaus Lavrinovičiaus perdavimo pelnė L.Birutis – 66:43.

Lemiamo ketvirčio metu žalgiriečiai daugiau nei keturias minutes nepelnė taškų ir pralaimėjo atkarpą 0:9 –  66:52. Baudos metimu taškų badą nutraukė L.Birutis, dvitaškį iš po krepšio įvertė E.Ulanovas, penkis taškus surinko N.Mitrou-Longas, K.Evansas ir A.Butkevičius smeigė po tritaškį – 80:59.

„Žalgiris“: A.Butkevičius 15 (2 per. kam.), E.Ulanovas 13 (5 rez. perd.), L.Lekavičius 9 (2 per. kam.), L.Birutis 9 (7 atk. kam.), K.Hayesas 8 (3 per. kam., 3 blk.) , B.Manekas 8 (5 atk. kam., 2 per. kam.), K.Evansas 7 (5 rez. perd.), N.Mitrou-Longas 7 (4 rez. perd.), D.Giedraitis 3, N.Montvila 1, D.Lavrinovičius 0, D.Butka 0.

VEF: A.Putans 10, B.Adamsas 10.

Komentarai

  1. Piktas

    Pagaliau sia savaite apsiskelbe kad atiduoda abonentus. Nors apmoketa sezono vidury.
    Pabandziau atsiimti. Eile per puse aiksteles. Dirba vienas lengvai issiziojes. Klienta aptarnauja per 5 min. Paskaiciavau, kad su tokiais tempais reikes stoveti apie 2 val. Nesiryzau.
    Dar paskaiciuokim: 5 min zmogui, per valanda 12. Dirba per diena tik 4 val – 50 zmoniu. 5 dienas per savaite-250.
    Visiski glusai jie ten vadyboje ar kaIP?!

  2. Piktam

    Tai iki kaledu gausi !

  3. Piktas

    Pasikele jie ten visai. Pasityciojimas.

  4. Piktas2

    Tik jau netresuok Pirmadieni buvau jokiu eiliu nebuvo ar taip sunku pastovet

  5. Nesuprantu

    O ko išvis ten eiti ?

  6. f

    negana kad klubo simbolius ir aprangas subjaurojo, tai ir is aiksteles kazkoki nesusipratima padare. kokios ten baltos zonos aplink baudos aikstele? visiskai nesiderina su medzio spalvos parketu

  7. Nepatinka

    Neikit ko cia skundziates geros tos aprangos nevisiems I tikisi

  8. Faktas

    kad po pernykščių sold-out kai kas vadyboje labai užrietė nosis.
    O naujai iškeptas direktoriukas visiškas nulis.
    Pritariu: BARDAKAS

  9. apie

    rungtynes tai nieko nekomentuosit?

  10. Klausimas

    ar Ž vadovai turi bent kiek sveiko proto, Pernai uždraudė grynuosius. Visiems dzin. Tada išdergė komandos logotipą, aprangą, o dabar dar ir aikštelę, kuri atrodo šlykščiai. Kas už viso šito stovi ? Ar ir dabar komandos fanai šlyos bilietus ?
    Protu nesuvokiama.

  11. To klausimas

    Nu tai pagal tave reikia ka? Nepirkt biletu? Ikurt nauja komanda? Su nauju logo (kuris tau patiks) ? Gal dar rubli i apyvarta gražint? Man logo ir nepatinka, bet čia tikrai ne žalfanio komentaras, eina aidas nuo gariunu pusěs :)

  12. suprantu

    Kad nieko daryti nereikia, tik toliau pirkti bilietus ?

  13. tai

    pirmyn, pradek daryti