Derbyje „Kauno Žalgiris“ įtikinamai įveikė „Hegelmann“ 6

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pergalingai pradėjo trečią „TOPsport A lygos“ ratą. Pirmoji Sauliaus Širmelio pergalė vadovaujant žaliai baltiems buvo įtikinama – Dariaus ir Girėno stadione rezultatu 4:1 (2:1) įveiktas Kauno rajono „Hegelmann“ klubas.

Įpusėjus pirmai rungtynių pusei žalgiriečius į priekį išvedė Filipas Dangubičius – į savo buvusios komandos vartus kroatas įvartį pelnė po standartinės situacijos, kai perdavimą atliko Aldayras Hernandezas.

Tiesa, netrukus rezultatą svečiams pavyko išlyginti. Po standarto kamuolį į savo vartus nukreipė Divine’as Naah – 1:1.

Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje „Kauno Žalgiris“ vėl išsiveržė į priekį. Po puikios kombinacijos atakoje Davidas Anane atliko perdavimą iš krašto, o baudos aikštelėje atsidūręs Gratas Sirgėdas įvartį pelnė vienu lietimu – 2:1.

Vos prasidėjus antram kėliniui tas pats G.Sirgėdas atliko perdavimą jau minėtam F.Dangubičiui, kuris neklydo ir padidino žalgiriečių pranašumą – 3:1.

Kroatui galiausiai priklausė ir paskutinis žodis šiose rungtynėse. Po kontratakos A.Hernandezas atliko perdavimą iš krašto, o F.Dangubičius kyštelėjo koją ir įformino savo „hattricką“ – 4:1.

Per likusį laiką Kauno komandą kelis kartus gelbėjo Deividas Mikelionis, o prie varžovų vartų savo progą turėjo į virpstą pataikęs Artūras Dolžnikovas.

Po šių rungtynių „Kauno Žalgiris“ su 28 taškais pakilo į trečią vietą turnyro lentelėje ir atsilikimą nuo „Hegelmann“ sumažino iki keturių taškų.

Komentarai

  1. €£¥₩

    Nu rezultatas kaškiek netikėtas. Malač̣iai!

  2. Vytautas

    Blemba kaip sunku sirgti uz sia komanda… – mazumoje isplesta pergale prie Cepa, siandien pakaunes furistai sudauzyti, bet kartu niekaip nepamirsiu tos absudiskos bankes nuo pavilnio furistu, situ pastaruju lygiuju su visokiom dainavom/suduvom, cia juk tiek lengvu tasku prarasta! Siandien buvo puiki pergale, sveikinu ir linkiu komandai pagaliau igauti stabiluma ir atsistoti i ta lenteles vieta, kurioje komanda su didziausiu cempionato biudzetu (pagal transfermarkt.com) ir turi buti!

  3. Vytautas

    Sorry, ne su „didziausiu biudzetu“, o su didziausia bendra zaideju verte turincia komanda :)

  4. Slove

    Gal zaisti pradejo? Gaila, kad vel sezono pradzia paleista ir tik del europso kabintis galima. Klaidos tos pacios metai is metu, bet vadovybej atrodo is klaidu nesimoko.

  5. Aiškiaregis

    Aš vakar mačiau tikrą Žalgirį, Kauno Žalgirį. Vilniuje yra tik Žalgirio parodija persikrikštijusi komunistiniais laikais iš Vilniaus Spartako….

  6. Aras

    Malaciai