Naujuoju žalgiriečiu tapo Tyrone‘as Wallace‘as 15

Naujam sezonui sudėtį rikiuojantis Kauno „Žalgiris“ pasipildė dar vienu nauju krepšininku. Žaliai baltus marškinėlius artėjančius metus vilkės Tyrone‘as Wallace‘as.

30-metis gynėjas į Kauną atvyksta iš Europos taurėje rungtyniavusios Ankaros „Turk Telekom“ ekipos.

Su T.Wallace‘u daugkartiniai Lietuvos čempionai pasirašė vienerių metų sutartį.

„Džiaugiamės, kad Tyrone‘as prisijungia prie „Žalgirio“. Tai ambicingas ir motyvuotas žaidėjas, kuris atitinka mūsų ateinančio sezono žaidimo viziją. T.Wallace‘as praėjusį sezoną buvo vienas geriausių Europos taurės žaidėjų, norintis įrodyti, kad gali varžytis aukščiausiame lygyje“, – sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Gediminas Navickas.

Antrame pagal pajėgumą Europos klubinio krepšinio turnyre amerikietis fiksavo 17,9 taško, 4,2 atkovoto kamuolio, 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir 1,7 perimto kamuolio vidurkius.

Turkijoje T.Wallace‘o rodikliai buvo panašūs – vidutiniškai po 17,3 taško, po 5,1 atkovoto kamuolio ir po 4,9 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

„Labai laukiu artėjančio sezono. Nekantrauju atvykti į „Žalgirio“ areną ir pajusti visą jūsų suteikiamą energiją. Tikiuosi gero būsimo sezono. Noriu kuo greičiau susipažinti su visais treneriais ir komandos draugais. Iki pasimatymo!“, – Žalgiris.lt sakė T.Wallace‘as.

2022–2023 m. sezone amerikietis rungtyniavo „Paris Basketball“ ekipoje.

T.Wallace‘as turi ir NBA patirties, kai vilkėjo Los Andželo „Clippers“ (2017–2018 m. sezone pelnydavo po 9,7 taško per rungtynes), Atlantos „Hawks“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ marškinėlius. Jam taip pat teko rungtyniauti ir G lygoje.

Komentarai

  1. Jo

    Dabar reikia normalių centra

  2. na

    atrodo kad bus bent vienas kuris gali trajaku pataikyt

  3. del centro

    kankina nerami nuojauta kad kita savaite pranes kad heisas lieka, ir urbonas apie tai kalbejo.

  4. Aistruolis

    Atrodo visai geras papildymas. O Hayes gal dėl gražios šypsenos rūbinėje nori pasilikti, kad niekaip neišmeta.

  5. abc

    vieno sezono kontraktas be jokio pliuso ar ispirkos, bravo jankunai! po metu vel gales viska lipdyti nuo nulio, tesdami savo apgailetina zaideju tramplyno filosofija.

  6. ispudis

    sitas atrodo neblogas.ivairiapusis

  7. dar

    paimtu brazdeiki ir butu 9/10 sudetis

  8. Samb

    Pagaliau paeme Wallace geras tikrai zaidejas tik gaila kad niekaip nesigauna kontrakto ilgesnio pasirasyti nes vel rinksim kitais metais nauja komanda kol kas fainai ziurisi komanda ir jeigu pasitvirtins gandai kad vietoj Hayes bus Mickey tai tada is vis bus ok

  9. Welcome

    Tyrone Wallace 👊💚🤍

  10. Sam2

    O is kur girdimi gandai del Mickey

  11. Samb

    Zmogau gandai apie Mickey is podkadtu jei domiesi krepsiniu tai ne problema susirasti info taip kad pirmyn

  12. Darius

    galvojau nu pažiūrėsiu sudėtį, o ten Lukošiūnas, Šmits, Evans, Sumner ir tt. Negi ten iš 300.darbuotojų nei vienas neužsiima komandos tinklalapiu ? Ar čia Žalgiris, ar Varėnos Baravykas ?

  13. Vardas

    Zalupa jai ne šitas tinklas, nebutu tau kur triesti spaliuk.

  14. kam

    izeidinet varena? viskas ten gerai

  15. 2 kam

    Pažiurėk kas per imbicilas rašo? Ir nekils klausymu.