„Žalgiris“ ir „McDonald‘s“ plečia krepšinio „Žvaigždžių alėją“ Kaune 0

Lietuvos krepšinio sostinėje Kaune plečiama krepšinio šlovės alėja – „Žvaigždžių alėja“. Joje gegužės 8 dieną savo delno įspaudą paliks Lietuvos krepšinio lygos čempionų lyderis žalgirietis Dainius Šalenga. Savo nuomonę galėjo pareikšti visi norintys.
Balsavimas vyko internetu, „McDonald’s“ restorane Kaune ir Extra FM radijo stotyje. D.Šalenga visus kitus žalgiriečius aplenkė didele persvara visose balsavimo vietose ir nugalėjo iš viso surinkęs apie 60 procentų balsų.
Amerikietis Robert’as Pack’as liko antroje vietoje suskaičiavus internetu balsavusių gerbėjų balsus. Pagal “McDonald’s” restorano lankytojų ir radijo klausytojų balsus antrasis liko “čipsas” – Martynas Andriuškevičius.

Naujo įspaudo „Žvaigždžių alėjoje“ atidarymas – tai vienas iš krepšinio sezono uždarymo renginių, kurie vyks šį sekmadienį restorane „McDonald‘s“ Kaune. Restoranas kartu su Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda organizuoja nuotaikingas krepšinio sezono pabaigtuves.
“Restoranas „McDonald‘s“ ir Kauno „Žalgiris“ bendradarbiauja jau šešerius metus – ši „Žvaigždžių alėja“ tapo tikru mūsų draugystės įprasminimu. Kiekvieno krepšinio sezono pabaigoje mes plėsime alėją naujomis žvaigždžių pavardėmis ir delnų įspaudais.“, – teigia Virginija Girulska, UAB „McDonald‘s Restaurants“ marketingo vadovė.

2004 m. Lietuvos krepšinio lygos čempionai – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai gegužės 8 d. 12.30 val. atvyks į komandos gerbėjų pamėgtą restoraną „McDonald‘s“.
„Atidarydami sezoną čia susirinkę sirgaliai linkėjo mums didelės sėkmės, kuri mus lydėjo visą šį laiką ir, tikimės, lydės finalinėse kovose. Todėl ir grįžome čia, į restoraną „McDonald‘s“, padėkoti visiems už ištikimybę ir nuoširdų palaikymą“, – sako Gediminas /Navikauskas, UAB „A. Sabonio „Žalgirio“ krepšinio centras“ valdybos pirmininko pavaduotojas.

Sezono uždarymo renginių metu bus surengta viktorina, vyks „Tritaškio“ metimo konkursas, kuriame dalyvaus ir „Žalgirio“ krepšininkai.
Restorane „McDonald‘s“ krepšinio tema įsivyravo jau prieš du metus – interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos, marškinėliai ir prizinės taurės, ant lauko sienų – grafiti. Čia taip pat galima nusipirkti bilietus į visas Kauno halėje vykstančias „Žalgirio“ rungtynes.
„McDonald‘s“ jau ne pirmą kartą rengia bendras akcijas su žalgiriečiais – didelio krepšinio aistruolių dėmesio susilaukė „Žvaigždžių alėjos“ atidarymas, krepšinio sezono atidarymo ceremonija, populiari tapo akcija „Laimėk pietus su krepšinio žvaigžde“.

Komentarai