IŠGIRSK KREPŠINĮ SU „ŽALGIRIO RADIJU“ 0

Nuo rugsėjo 11 dienos „Kauno fono“ eteryje su šūkiu „IŠGIRSK KREPŠINĮ“ startavo „Žalgirio radijas“. Kiekvieną darbo dieną nuo 17 valandos „Žalgirio radijo“ eteryje Jūs galite išgirsti karščiausias ir įdomiausias naujienas „Žalgirio“ stovyklos bei krepšinio pasaulio. Į mūsų ir Jūsų klausimus atsakinės „Žalgirio“ treneriai ir žaidėjai, ekspertai ir kiti krepšinio pasaulio žmonės.

„Žalgirio radijas“ – ne tik informatyvi, tačiau kupina staigmenų ir netikėtumų laida.

Kiekvieną darbo dieną Jūsų išgirsite kasdienes rubrikas – žinias ir „Žaliąjį dienoraštį“, kuriame pateikiamos visos karščiausios naujienos apie žalgiriečius.

O taip pat atskiros rubrikos:

*Pirmadieniais – „Savaitės apžvalga su Raminta“, kurioje aptariami aktualiausi įvykiai ir jų vertinimai – požiūris kitu kampu.

*Antradieniais pro ausis nepraleiskite smagaus gatvės žaidimo „Stop.Žalieji draugai“. Kauno miesto kelių patruliai kartu su „Žalgiriu“ stebins vairuotojus įvairiomis maloniomis staigmenomis.

*Trečiadieniais Jūsų dėmesio laukia „Žalgirio radijo“ rubrika – „Situacija“, kurioje apkalbėsime, kokius puolimo ir gynybos planus žalgiriečiai ruošia prieš artėjančią dvikovą.

O taip pat lažybų kontorų siaubas – krepšinio prognozių laida „Stora piniginė“. Prognozuosime nugalėtojus ir pralaimėtojus ne tik mes, bet ir visi žalgiriečiai.

*Ketvirtadieniais – rubrika „Radaras“. Pro padidinamąjį stiklą išnagrinėsime visus „Žalgirio“ varžovus – nuo žaidėjų iki jų fanų.

*Penktadieni laukite „Savaitės svečio“ arba „Savaitės temos“.

Prie „Žalgirio radijo“ mikrofono sėdi Tadas Širvinskas, bendradarbiauja Raminta Kaminskaitė ir Mindaugas Rainys.

"Žalgirio radijo" galite klausytis internetu – www.kf.lt

Komentarai