„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai dalyvavo spaudos konferencijoje 0

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai galėjo vieni pirmųjų pamatyti Kauno „Žalgirio“ vyriausiąjį trenerį Joaną Plazą bei naujuosius komandos legionierius Oliverį Lafayette‘ą bei Tremmellą Dardeną. Pirmadienį jie turėjo išskirtines sąlygas dalyvauti žurnalistams skirtoje spaudos konferencijoje.

„Buvo labai įdomu vieniems pirmųjų „gyvai“ išvysti naująjį trenerį ir žaidėjus, taip pat išgirsti planus kitam sezonui, o svarbiausiai – pamatyti, kaip jie bendrauja. Tai išskirtinė galimybė ir tokiomis akimirkomis dar labiau džiaugiuosi, kad esu Klubo narė“, – po konferencijos kalbėjo Daiva.

Šį kartą svečių teisėmis dalyvaudami Klubo nariai negalėjo užduoti klausimų patys, taip pat buvo labai apribotas dalyvaujančių narių skaičius dėl nedidelės patalpos ir siekiant išlaikyti tvarką konferencijos metu. Artimiau su naujuoju „Žalgirio“ vyriausiuoju treneriu Žalgirio Garbės Klubo nariai galės susipažinti atskirame tik jiems skirtame susirinkime, kuris bus surengtas artimiausiu metu.

„Žalgirio“ Garbės Klubas – tai Klubas, vienijantis tuos, kuriems „Žalgiris“ – daugiau nei komanda. Išskirtine galimybe susitikti su treneriu galės pasinaudoti ir naujieji Klubo nariai iki susitikimo spėję įstoti į Klubą.

Klubo nariai taip pat sulaukia ypatingų sąlygų perkant abonementus ir bilietus (net iki 50 proc. nuolaida). Jie sezono metu turi galimybę susitikti su žalgiriečiais bei klubo vadovais, įsigyti originalias žalgiriečių aprangas, gauti išskirtines nuolaidas „Žalgirio“ suvenyrams. Mėgstantys žaisti krepšinį Klubo nariai mielai dalyvauja draugiškose rungtynėse, kuriose jiems vadovauja pats Modestas Paulauskas. Bet svarbiausia – Klubo nariai gerai praleidžia laiką su savo bendraminčiais.

Komentarai