Fotografų snaudulį išblaškė tobulos „Žalgirio“ šokėjų kūno formos 0

Klubas.lt inf.

Kauno „Žalgirio“ šokėjų vizitas į Vilnių baigėsi triuškinančia sėkme. Tiesa, merginoms neteko pasirodyti savo didžiausių varžovų – sostinės „Lietuvos ryto“ – namų arenoje. Jos pergalę nuskynė LRT televizijoje, kur ketvirtadienio vakarą vyko pristatomasis „Eurovizijos“ atrankos koncertas.

Renginio organizatoriai, norėdami paįvairinti koncertą, į jį pakvietė Kauno „Žalgirio“ šokėjas, ir neapsiriko – žavios kaunietės gerokai praskaidrino apytuštėje studijoje sėdinčių žiūrovų nuotaiką, o ir nuobodžiaujantys fotografai turėjo kur paganyti akis: pro fotoaparatų objektyvūs neprasprūdo tobulos šokėjų kūno formos ir dailios linijos.

Šokėjos kelis kartus keitė aprėdus, o jų šokis, kurį atliko vilkėdamos triko, akimirkai širdies plakimą sustabdė visiems vyriškos lyties atstovams. „Štai ką reikėtų siųsti į „Euroviziją“, – atsiduso keli žiūrovai. – Jei tik merginos dar dainuoti galėtų…“

Šokėjos, gimtojoje „Žalgirio“ arenoje pasirodančios tūkstančiams žiūrovų, ypač laisvai jautėsi LRT televizijos studijoje ir sulaukė nemažesnių plojimų nei atlikėjai.

Komentarai