„Žalgirio“ fanai: keliaukime į Berlyną palaikyti „Žalgirio“! 0

Greendeath.lt inf.

Kovo 29-ąją Kauno „Žalgiris“ Berlyne susikaus su vietos ALBA komanda. Tai bus priešpaskutinės Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynės, kurios gali būti labai svarbios.

Kauno „Žalgirio“ fanai organizuoja masinę išvyką į šias rungtynes. Į Berlyną išvyksime trečiadienio (03.28) vakare, nuo Kauno Pilies išvažiuojame 19:00 (renkamės 18:45). Penktadienio vidurdienį pasieksime Vokietijos sostinę. Turėsime visą dieną laisvo laiko Berlynui apžiūrėti. Vakare keliausime į „O2 World“ areną, kur vieningai palaikysime žaliai baltus. Po rungtynių lauks užsakytas viešbutis, kuriame nakvosime.Šeštadienį ryte iškeliausime namo į Kauną.

Preliminari išvykos kaina, kurią sudaro kelionė, rungtynių bilietas ir nakvynė viešbutyje 350 Lt ± 50 Lt. Smulkesnė informacija ir registracija į išvyką tel. 863330101.

Planuojamės darbus ir keliaujame į Berlyną palaikyti „Žalgirio“. Vietų skaičius autobuse ribotas, susidomėjusiųjų skaičius didelis, taigi siūlome nelaukti paskutinių dienų ir kuo anksčiau registruotis į šią išvyką.

http://www.facebook.com/fanai.lt

www.greendeath.lt

Komentarai