„Žalgirio“ gatvės krepšinio šventė – jau šiandien! 0

Pajuskite tikrą gatvės krepšinio alsavimą ir gegužės 1 d., ketvirtadienį, dalyvaukite šeštajame Kauno „Žalgirio“ 3×3 gatvės krepšinio turnyre!

Šiais metais turnyras vyks prie Kauno „Akropolio“ esančioje Karmelitų aikštėje. Kaip visada jame nestigs azartiškos kovos, gausybės prizų ir geros nuotaikos. Turnyre laukiama ne tik jau užsiregistravusių dalyvių, bet ir gausybės žiūrovų, kuriems netrūks dėmesio iš pačių žalgiriečių.

Tradicinį „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyrą 9.50 val. atidarys kauniečių vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas. Po jo įžanginio žodžio prie 12 krepšių startuos varžybos net šešiose amžiaus grupėse, žurnalistų ir rėmėjų bei mišriajame pogrupyje.

Kovoms įsibėgėjus, prie renginio prisijungs ir dar vienas vedėjas – „M-1“ radijo stoties balsas ir siela Mindaugas Stasiulis. Šmaikštusis radijo laidų vedėjas šventės dalyviams ir žiūrovams pagelbės užsiregistruoti į konkursus su žalgiriečiais, kurie prie Kauno „Akropolio“ pasirodys apie 12.30 val. Iš pradžių „Žalgirio“ krepšininkai lips ant scenos, kurioje paveiksluosis su visais norinčiais, o po to dalyvaus linksmuose žaidimuose su gatvės krepšinio mėgėjais.

Į dvi grupes suskirstyti žalgiriečiai renginyje praleis po pusantros valandos. 13.00 val. prasidėsiančiame konkursuose „Žalgirio“ krepšininkams bus galima mesti iššūkį taiklumo varžybose ir pabandyti atimti iš jų kamuolį driblingo konkurse.

Dar kartą Lietuvos čempionai prie Kauno „Akropolio“ užsuks 14.15 val. Tradiciniame žaidime „Aplošk žalgirietį“ šiemet debiutuos Martynas Pocius, kuriam teks grumtis su jaunaisiais krepšininkais „figūrinio minuso“ rungtyje. Taip pat visų lauks ir žaidimas, kai dalyviai krepšį bandys atakuoti užrištomis akimis, o jiems patarimais bandys padėti „Žalgirio“ žaidėjai.

Šventinę „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyro dieną primins kiekvienam turnyro dalyviui suteikti dveji marškinėliai. Pagrindinis šventės rėmėjas – mineralinis vanduo „Vytautas“ – atgaivins visus turnyre besigrumsiančius žaidėjus. Nugalėtojų komandų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai. Be to, „Kauno Akropolis“ dovanų čekiais apdovanos stilingiausią turnyro komandą.

Bus apdovanota ir originaliausio komandos pavadinimo konkursą laimėjusi trijulė. Žalgiris.lt apklausoje šiais metais užtikrintai triumfavo „Snieguolė ir 3 nykštukai“ komanda, balsavime įveikusi „Ans teises išlaikė!“ ekipą.

Turnyro metu laukiami visi krepšinio entuziastai. Tie, kurie nelies prakaito krepšinio aikštelėse, galės tiesiog pasimėgauti puikiu reginiu ar ne mažiau skambia muzika.

Pagrindinis turnyro rėmėjas „Vytautas“. „Vytautas“ – pilnas mineralų!

Turnyro dalyviai parsisiųsti rungtynių tvarkaraštį ir pogrupius gali paspaudę ČIA.

Primename, kad likus pusvalandžiui iki savo komandos pirmųjų rungtynių turnyro dalyviai privalo užsiregistruoti sekretoriate. Registruojantis kiekvienas komandos narys turi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (su nuotrauka ir gimimo data).

Turnyro programa:

9.00 val. – prasideda turnyro dalyvių registracija rungtynėms
9.50 val. – turnyro atidarymas (atidaro G.Krapikas)
12.30 val. – nusifotografuok su žalgiriečiu (dalyvauja J.Dentmonas, P.Jankūnas, M.Kupšas, A.Gudaitis, V.Čižauskas, D.Tarolis)
13.00 val. – žaidimai su žalgiriečiais
14.15 val. – nusifotografuok su žalgiriečiu (dalyvauja M.Pocius, V.Lipkevičius, A.Milaknis, T.Dimša)
14.50 val. – žaidimai su žalgiriečiais
15.45 val. – finalinių rungtynių pradžia (įvairių amžiaus grupių finalus stebi ir naudingiausius žaidėjus renka T.Klimavičius, R.Javtokas ir Š.Jasikevičius)
17.50 val. – apdovanojimai (apdovanojimus įteikia R.Javtokas ir Š.Jasikevičius)

Komentarai