Konkursas: pasveikink Kauno „Žalgirį“! 0

Kauno „Žalgiris“ šį sezoną švenčia savo 70 metų jubiliejų, o svarbiausiuoju akcentu taps rugsėjo 27 dieną vyksiantis šventinis šou ir Kauno „Akropolio“ taurės turnyras. Legendinį klubą jau pasiekia sveikinimai iš Lietuvos ir užsienio krepšinio bei pramogų sferos atstovų.

Savo ruožtu skelbiame konkursą ir kviečiame visus sirgalius prisijungti prie sveikintojų – filmuoti ir siųsti savo sveikinimus „Žalgiriui“ šia ypatinga proga.

Filmuoti galima nebūtinai profesionaliomis kameromis – tinka ir improvizuoti sveikinimai, nufilmuoti mobiliuoju telefonu ar bet kokiomis kitomis vaizdą įrašančiomis priemonėmis. Nepamirškite pasitelkti neribotą fantaziją ir „Žalgirį“ pasveikinti kuo originaliau ar linksmiau!

Geriausių įvertinimų sulaukusio filmuko autorius laimės kvietimus į 70 metų jubiliejaus šventę ir Kauno „Akropolio“ taurės turnyrą, kuris vyks rugsėjo 27-28 dienomis „Žalgirio“ arenoje.

Savo sveikinimus talpinkite „Youtube“ portale, o nuorodą siųskite arba asmenine žinute į oficialų „Žalgirio“ puslapį Facebook socialiniame tinkle, arba el. paštu press@zalgiris.lt.

Komentarai