„Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ mačą Eurolyga paskelbė savaitės dvikova 0

Kitą ketvirtadienį vyksiantis susitikimas tarp Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ komandų paskelbtas Eurolygos savaitės rungtynėmis. Į „Žalgirio“ arenoje kovosiančias ekipas nukryps visos Europos krepšinio gerbėjų akys.

Eurolygos savaitės rungtynės kiekvieną turą yra pradedamos tuo pačiu laiku. Todėl žalgiriečių ir Turkijos ekipos dvikova prasidės ketvirtadienį, gruodžio 4 d., 21.45 val. Kaip įprasta Eurolygos savaitės rungtynės bus transliuojamos daugiau nei 150 pasaulio valstybių.

Ta proga „Žalgiris“ savo gerbėjams pateikia specialų pasiūlymą. Į bilietų paketą įeina dvejos paskutinės Eurolygos reguliaraus sezono namų rungtynės su „Anadolu Efes“ ir Sasario „Dinamo“ komandomis – į šiuos mačus bus taikoma 20 proc. nuolaida, o bilietas į rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ kainuos tik 1 litą. Šį bilietų paketą galima įsigyti internetu ir „Žalgirio“ arenos kasoje iki gruodžio 1 d. vyksiančių LKL rungtynių.

Savaitės rungtynės ekipoms suteikia ne tik dėmesį, bet ir papildomas pareigas. Mačo išvakarėse Eurolygos filmavimo grupė lankosi abiejų varžovių treniruotėse. Filmuojamas žaidėjų atvykimas į areną, rengiami kiti specialūs reportažai.

Šį sezoną „Žalgiris“ ir „Anadolu Efes“ jau buvo susitikę Eurolygos pirmojo rato rungtynėse. Tuomet išvykoje žalgiriečiai 65:62 įveikė Stambulo ekipą ir į jos sąskaitą įrašė pirmąjį pralaimėjimą Eurolygos sezone.

Komentarai