„Žalgirio“ Garbės Klubo turnyrą laimėjo administracijos komanda (VIDEO) 0

Praėjusią savaitę aistros virė ne tik Eurolygos aikštelėse, bet ir draugiškame Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo surengtame turnyre. Penktus metus iš eilės vykstančiose prieškalėdinėse varžybose šį kartą dalyvavo 5 komandos.

„Žalgirio“ treniruočių centre vykusiame turnyre tradiciškai rungtyniavo dvi Garbės Klubo narių komandos. Prie jų prisijungė „Žalgirio“ administracijos ekipa, fanų komanda „Green White Boys“ bei iš „Žalgirio“ ambasados atvykusi Šakių ekipa.

„Labai džiugu, kad šis turnyras tampa tikra tradicija ir šiemet jau buvo surengtas penktąjį kartą. Simboliška, kad jame dalyvavo penkios komandos, kurios negailėjo jėgų aikštelėje, o už jos ribų draugiškai palaikė viena kitą. Juk visi esame „Žalgirio“ bendraminčiai, todėl tokiuose susibūrimuose galime dar labiau pajusti žaliai-baltą dvasią“, – sakė „Žalgirio“ Garbės Klubo prezidentas Modestas Paulauskas.

Šiais metais turnyrą atidarė dviejų Garbės Klubo narių komandų susitikimas, o vėliau vyko pusfinalio kovos. Pirmieji į finalą žengė praėjusių metų čempionai šakiškiai, 36:23 įveikę „Green White Boys“ ekipą. Antrajame pusfinalyje „Žalgirio“ administracijos komanda, vedama direktoriaus Paulius Motiejūno, po atkaklios kovos palaužė Klubo narius – 54:48.

Finale „Žalgirio“ administracija susitiko su Šakių komanda, kuriai buvo pralaimėjusi praėjusių metų turnyre. Šį kartą ryžtingai nusiteikę šeimininkai atsirevanšavo šakiškiams rezultatu 47:39 ir iškovojo turnyro taurę, o naudingiausiu žaidėju buvo pripažintas treneris skautas Evaldas Beržininkaitis.

Trečiąją vietą turnyre užėmė „Žalgirio“ Garbės Klubo pirmoji komanda, mažajame finale įveikusi „Green White Boys“ ekipą.

Komentarai