G.Krapikas susitiks su „Žalgirio“ Garbės Klubo nariais 0

Įsibėgėjus Eurolygos „Top 16“ etapui Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai į susitikimą pakvietė komandos vyr. trenerį Gintarą Krapiką. Susitikimas su treneriu vyks pirmadienį, vasario 2 dieną, po rungtynių su Alytaus „Dzūkija“. „Žalgirio“ arenos „Utenos“ sporto bare įsikūrusioje „Žalgirio“ ambasadoje Klubo nariai ir komandos strategas aptars sezono aktualijas.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai kiekvieną sezoną turi galimybę dalyvauti susitikimuose su vyriausiuoju komandos treneriu bei Kauno „Žalgirio“ direktoriumi, taip pat stebėti žalgiriečių treniruotę. Be šių išskirtinių galimybių komandos gerbėjai kartu dalyvauja ir kitose veiklose: žaidžia krepšinį, leidžia kartu laisvalaikį boulingo klube, stebi kartu „Žalgirio“ rungtynes ir tiesiog mėgaujasi bendraminčių draugija.

Vasario 2 dienos susitikime dalyvauti gali ir naujai tapę Klubo nariais. Vienintelė sąlyga – iki minėtos dienos užpildyta narystės anketa ir sumokėtas nario įnašas.

„Žalgirio“ Garbės Klubas vienija tuos, kuriems „Žalgiris“ yra daugiau nei komanda. Tapę Garbės Klubo nariais ištikimiausi sirgaliai ne tik prisideda prie komandos biudžeto formavimo, bet ir gauna daug privilegijų. Garbės Klubo nariai dalyvauja komandos treniruotėse, bendrauja su žaidėjais ir treneriais. Klubo nariai tiesiogiai reiškia nuomonę, balsuoja, teikia rekomendacijas ir kitais būdais svarsto Kauno „Žalgirio“ iškeltus klausimus.

Daugiau informacijos gausite ir į Garbės Klubą įstosite www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai