„Žalgirio“ Garbės Klubo narių apsilankymas Berlyne 0

Kovo 4-osios ankstyvą rytą nedidelė grupelė „Žalgirio“ Garbės Klubo narių, apsiginklavusių žaliai balta atributika išvyko į Berlyną palaikyti mylimos komandos kovoje su Berlyno „Alba“.

1000 km kelias neprailgo – daug kalbų apie krepšinį, perspektyvas, komandas, mėgstamiausius krepšininkus bei strategijas. Į O2 areną atvykome prieš varžybas. Buvome pasiruošę aistringai palaikyti komandą. Taip ir buvo – palaikėme komandą iš visos širdies, taip, kaip moka „Žalgirio“ sirgaliai. Deja, šį kartą nepavyko iškovoti pergalės. Nežiūrint į tai, tradiciškai, po varžybų sutikome komandos narius, kad galėtume padėkoti už kovingumą bei įamžinti susitikimą nuotraukose. Buvo malonu išgirsti komandos kapitono Pauliaus Jankūno padėką už palaikymą. O išvykstantį komandos autobusą palydėjome skanduote „Žalia, balta….“.

Antroji diena buvo skirta pažinčiai su Vokietijos sostine. Po neilgos ekskursijos išsiskirstėme laisvam laikui. Vakarop patraukėme Lietuvos link. Parvažiuojat atgal tikrinome fanų žinias apie „Žalgirį“. Klubo narė Sigutė paruošė klastingų klausimų :) Laimėjo draugystė! :) Ankstyvą penktadienio rytą grįžome į Kauną.

Ir nors neparvežėme pergalės, tačiau puikiai praleidome laiką kartu bei palaikėme komandą nelengvose rungtynėse.

Keletas faktų:

* į kelionę išvyko 16 fanų ir net 3 krepšinio fanės

* kelionė truko 48 valandas

* Kelionės metu Aušra ir Nerijus iš Kelmės tapo Klubo nariais. Sveikiname prisijungusius!

* Berlyno „Albos“ fanai susidomėjo mūsų šalikais, tad bandė įvykdyti mainus:)

* vairuotojai tikrai išmoko ne vieną skanduotę

Ir pabaigai – dėkojame:

* Akvilei už itin sėkmingas derybas dėl bilietų!

* Vairuotojams Albinui ir Vidui už saugią, greitą, patogią kelionę bei malonų bendravimą.

* Ir didžiausias AČIŪ : SIGUTEI, JUSTUI, AUDRIUI, NERIJUI, RIČARDUI, ARTŪRUI, MINDAUGUI, PAULIUI, ARVYDUI, GEDIMINUI, MINDAUGUI, ARŪNUI, ALBERTUI, AUŠRAI, ARŪNUI už beprotiškai fantastišką kelionę, puikiai praleistą laiką ir aistringą komandos palaikymą!!!

Komentarai