J.Andersonas: „Nors ir pralaimėjome, žengėme žingsnį į priekį“ 0

Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas

Trečiadienį „Žalgirio“ arenoje per rungtynes su Barselonos „FC Barcelona“ Jamesas Andersonas per tris kėlinius pelnė 24 taškus ir taikliais tolimais metimais išlaikė „Žalgirį“ nuo vis bandančios pabėgti katalonų komandos.

„Žalgiriui“ nepavyko iškovoti pergalės, bet J.Andersonas liko patenkintas savo komandos pasirodymu.

„Nors mes ir pralaimėjome, tačiau stengėmės ir dėl to negalime skųstis. Manau, kad žengėme žingsnį į priekį, nors ir pralaimėjome. Tai tiesiog buvo sunkios rungtynės prieš stiprią komandą, – po dvikovos sakė J.Andersonas. – Labai norėjome patekti į kitą etapą, deja, pritrūko kelių pergalių, kurias turėjome progą iškovoti.“

Amerikietis šyptelėjo priminus, kad rezultatyvumu jis blykstelėjo per savo 26-ąjį gimtadienį. Ar šventinės nuotaikos turėjo įtakos geram pasirodymui?

„Tiesiog buvau agresyvus. Gerai, kad metimai krito, taip jau nutiko, kad tai įvyko per mano gimtadienį. Pastaruoju metu ne itin gerai atakavau krepšį, bet kai šiandien pataikiau kelis metimus, pasijutau gerai“, – kalbėjo J.Andersonas.

„Žalgirio“ arenos tribūnose trečiadienį buvo gausybė NBA atstovų – nuo Los Andželo „Lakers“ generalinio vadybininko Mitcho Kupchako iki Sakramento „Kings“ generalinio vadybininko Pete‘o D‘Alessandro ir Memfio „Grizzlies“ krepšinio operacijų viceprezidento Johno Hollingerio.

J.Andersonas, NBA praleidęs pirmus ketverius profesionalo karjeros metus, sako nesukęs galvos apie tai, kad jo žaidimą stebi žmonės, galintys jį pakviesti kitą sezoną sugrįžti už Atlanto.

„Apie tai negalvojau. Man svarbiausia buvo iškovoti pergalę, o ne žiūrėti, kas yra tarp žiūrovų“, – aiškino J.Andersonas.

Komentarai