Iššūkis „Sportuok su „Žalgirio radiju“ 0

Atšilęs oras – pats metas pradėti sportuoti! „Žalgirio radijo“ vedėjai Reda, Domantas ir Simas kviečia visus Kauno „Žalgirio“ ir sporto mylėtojus prisijungti prie skelbiamo iššūkio ir ne tik patobulinti kūno linijas, bet ir pasiruošti jungtiniam „Žalgirio“ ir Lietuvos kariuomenės 3×3 krepšinio turnyrui.

„Endomondo“ programėlėje sukurtas iššūkis pavadinimu „Sportuok su „Žalgirio radiju“, kurio esmė – iki gegužės 1 d. sudeginti kuo daugiau kalorijų. Prisijungti niekada ne vėlu, tad kviečiame tai padaryti jau dabar paspaudus šią nuorodą: https://www.endomondo.com/challenges/21413552.

Nuo ko pradėti? Taisyklės labai paprastos: parsisiunčiate „Endomondo“ programėlę į savo išmanųjį įrenginį, prisijungiate prie „Žalgirio radijo“ sukurto iššūkio ir kaskart vaikščiodami, bėgiodami ar važinėdami dviračiu įsijungiate šią programą. Ji suskaičiuos jūsų aktyvios veiklos metu sudegintas kalorijas ir užfiksuos jas mūsų iššūkio puslapyje. Žmogus, iki gegužės 1 d. sudeginęs daugiausiai kalorijų, laimės Kauno „Žalgirio“ bei „Žalgirio radijo“ įsteigtą prizą! Gudruolius, kurie mėgins sukčiaudami aplenkti kitus „Žalgirio radijas“ pažada demaskuoti.

Šis iššūkis tai ne tik puiki motyvacija sportuoti, sportinis azartas, adrenalinas jums, dailesnės kūno formos, bet ir galimybė laimėti šaunų prizą. Tad nieko nelauk – junkis prie skelbiamo iššūkio ir bėk į lauką sportuoti.

„Žalgirio radijas“ kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 valandos 102.9 FM bangų ruože (radijas „TAU“).

Komentarai