Jonavos vaikų globos auklėtiniai pramogavo „Žalgirio“ arenoje 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai nenustoja džiuginti vaikų iš globos namų ir šį kartą šventę sukūrė jonaviškiams. Nors Jonava – futbolo miestas, tačiau per keletą bendradarbiavimo metų vaikai tapo dideli krepšinio mėgėjai ir žinovai.

Prieš porą savaičių Garbės Klubo nariai, apsilankę Jonavoje, pabendravo su vaikais ir mėgaudamiesi gražia pavasario diena visi kartu porą valandų praleido žaisdami naujojoje globos namų lauko krepšinio aikštelėje.

„Su šiais vaikų namais visada labai smagu susitikti. Jie ypatingai šiltai mus sutinka ir kartu puikiai praleidžiame dieną. Mūsų apsilankymo Jonavoje diena buvo ypatingai graži ir pavasariška, o geros emocijos įsiminė ilgam“, – sakė socialinę veiklą koordinuojanti Klubo narė Viktorija Šmidtienė.

Apsilankymo metu vaikai apsidžiaugė jų turiningam laisvalaikiu skirtomis dovanomis – krepšinio kamuoliais, tinklinio kamuoliu, badmintono raketėmis, taip pat netrūko ir žalgirietiškų dovanų. Kiekvienas vaikas gavo smulkią, bet labai vertingą dovanėlę – atšvaitus. Taip jau sutapo, kad vaikai dalyvauja Jonavoje organizuojamoje saugumo keliuose akcijoje, todėl dovanos buvo ypač prasmingos.

„Mes su Žalgirio klubu bendraujame jau ketveri metai. Esame labai dėkingi Viktorijai už šį bendradarbiavimą ir tikimės, kad jis ir toliau ilgai ilgai tęsis“, – sakė vaikų globos namų direktorė Emilija Markucevičienė.

Klubo narių vizito metu vaikai gavo kvietimą aplankyti „Žalgirio“ areną ir palaikyti žalgiriečius LKL dvikovoje. Organizuotas būrys moksleivių rungtynių metu ne tik plojo žaidėjams, bet ir skandavo įprastas bei savo pačių sukurtas skanduotes.

„Žalgirio“ Garbės Klubas šį sezoną dar planuoja susitikti su Vijurkų (Kelmės r.) vaikų globos namų auklėtiniais, tą dieną Klubo narių krepšinio komanda sužais ir draugiškas rungtynes Kelmėje.

„Žalgirio“ Garbės Klubas vienija tuos, kuriems „Žalgiris“ yra daugiau nei komanda. Tapę Garbės Klubo nariais ištikimiausi sirgaliai ne tik prisideda prie komandos biudžeto formavimo, bet ir gauna daug privilegijų. Garbės Klubo nariai dalyvauja komandos treniruotėse, bendrauja su žaidėjais ir treneriais. Klubo nariai tiesiogiai reiškia nuomonę, balsuoja, teikia rekomendacijas ir kitais būdais svarsto Kauno „Žalgirio“ iškeltus klausimus.

Daugiau informacijos rasite ir į Garbės Klubą įstosite www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai