„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai stebėjo žalgiriečių treniruotę (VIDEO) 0

Jau kelis metus gyvuojantis Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas toliau sėkmingai tęsia savo veiklą. Į jį įstoję Klubo nariai ne tik paremia savo mėgstamą komandą, bet ir įgyja išskirtinių privilegijų. Viena jų – sudalyvauti atviroje komandos treniruotėje.

Prieš svarbiausias LKL kovas vykusiose žalgiriečių pratybose Garbės Klubo atstovai galėjo pamatyti pasiruošimo rungtynėms procesą. Jie taip pat apsilankė „Žalgirio“ rūbinėje, pabendravo su komanda ir fotografavosi su žaidėjais.

Klubo nariai džiaugėsi galimybe stebėti tai, ko nesimato rungtynių metu – kaip komandos jaunimas pritampa ir kokius rezultatus demonstruoja treniruočių metu, kiek darbo įdeda krepšininkai, kad žiūrovai pamatytų pergales aikštelėje.

Beveik dvi valandas trukusią treniruotę stebėję sirgaliai susipažino ir su „Žalgirio“ arenos užkulisiais – krepšininkų rūbine, treniruoklių sale, mažesniąja, treniruotėms skirta arena, trenerių darbo kabinetais bei svečių komandos rūbinėmis.

Tai ne vienintelė galimybė „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams iš arti susipažinti su komanda. Sezono metu Klubo nariai susitinka su treneriu bei klubo vadovybe ir sulaukia atsakymų į įvairius iškilusius klausimus. Po pirmųjų LKL ketvirtfinalio rungtynių Klubo nariai kartu su fanų klubų nariais kartu su žalgiriečiais sezoną aptars „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame bare „11“.

„Žalgirio“ Garbės Klubas vienija tuos, kuriems „Žalgiris“ yra daugiau nei komanda. Tapę Garbės Klubo nariais ištikimiausi sirgaliai ne tik prisideda prie komandos biudžeto formavimo, bet ir gauna daug privilegijų. Garbės Klubo nariai dalyvauja komandos treniruotėse, bendrauja su žaidėjais ir treneriais. Klubo nariai tiesiogiai reiškia nuomonę, balsuoja, teikia rekomendacijas ir kitais būdais svarsto Kauno „Žalgirio“ iškeltus klausimus.

Daugiau informacijos rasite ir į Garbės Klubą įstosite www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai