Spalio 5-ąją „Žalgirio radijo“ laida pradės jau jubiliejinį, dešimtąjį sezoną! 0

Šį sezoną „Žalgirio radijo“ laidoje svarbiausias naujienas iš Kauno „Žalgirio“ stovyklos Jums praneš jau pažįstami trys vedėjai: Reda Lišauskaitė, Domantas Belevičius ir Erikas Kirvelaitis.

Bene didžiausia sezono naujiena – keičiamas laidos laikas. Kaip ir visuomet, „Žalgirio radijas“ bus transliuojamas kiekvieną darbo dieną, bet laida startuos nebe 17 val., o 16.00 val. ir tęsis lygiai valandą, iki 17.00 val.

Kasdien aktualiausios naujienos iš krepšinio pasaulio klausytojams bus transliuojamos jau tradicija tapusioje rubrikoje „Trys minutės žinių“. Aktualijos iš žalgiriečių rūbinės, gimtadieniai, svarbūs įvykiai „Žalgirio“ gerbėjų lauks dar kartą atsinaujinusioje rubrikoje „Žaliasis dienoraštis“. Pirmadienį į eterį taip pat grįš visų pamėgta rubrika – „Iššūkis žalgiriečiui“.

Antradienis – fanų diena. Šią dieną rubrikoje „Fanų balsas“ kelis kartus per mėnesį bendrausime su Kauno „Žalgirio“ fanais! Na, o naujoje rubrikoje „Šūvis“ galėsite išgirsite žalgiriečių prognozes, artėjant svarbioms kitų klubų LKL ar Eurolygos kovoms.

Trečiadienį žengsime žingsnį iš aikštelės ir rubrikoje „Užribis“ pažvelgsime į žalgiriečių gyvenimus be krepšinio kamuolio.

Prieš „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje pradėsime būsimų varžovų analizę ir pateiksime įdomius artėjančių rungtynių faktus rubrikoje „Apšilimas“. O rungtynių dieną naujojoje rubrikoje „Komentaras“ kalbinsime krepšinio ekspertus ir aptarsime „Žalgirio“ ginklus ir pranašumus prieš varžovus.

Dieną po svarbiausių rungtynių klausytojus pasitiks jau gerai pažįstama rubrika „Pratęsimas“, kurioje lauks žalgiriečių komentarai bei praėjusių rungtynių apžvalga.

Taip pat, kadangi šis sezonas yra ypatingas – jubiliejinis, sezono metu jūsų laukia daug prizų bei siurprizų!

Visos „Žalgirio radijo“ naujienos, anonsai, diskusijos bei žaidimai jūsų laukia oficialiame laidos puslapyje „Facebook“ socialiniame tinkle. Laidų įrašai Žalgiris.lt svetainėje naujajame sezone bus talpinami be reklamų.

„Žalgirio radijas“ bus transliuojamas kiekvieną darbo dieną nuo 16 iki 17 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM) ir internetu www.tau.lt .

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai