„Žalgirio“ Garbės Klubas dovanojo šventę vaikams (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai tęsia ne vienerius metus vykdomą socialinę akciją. Jie kiekvieną mėnesį aplanko vis kitus vaikų globos namus visoje Lietuvoje bei jų auklėtinius pakviečia pasisvečiuoti „Žalgirio“ arenoje.

Šį sezoną Garbės Klubo nariai lankėsi Šakiuose ir Vijurkuose (Kelmės r.), kur pabendravę su mažaisiais gerbėjais jų namuose įteikė ir dar vieną dovaną – vizitą į „Žalgirio“ areną stebėti žalgiriečių rungtynių.

Į Kauną atvykę svečiai iš Suvalkijos ir Žemaitijos sulaukė dar daugiau staigmenų. Lietuvos čempionų komandos rėmėjas Kauno „Akropolis“ pakvietė vaikus nemokamai išbandyti ledo areną. Daugumai mažųjų tai buvo pirmasis kartas, kai jie galėjo išbandyti šią linksmą pramogą.

Dar vienas pirmas kartas visų laukė žengiant pro didžiausios Lietuvos sporto ir pramogų arenos duris. Ekskursijos metu vaikai buvo supažindinti su „Žalgirio“ arena, turėjo galimybę pamatyti tarnybines arenos patalpas, apžiūrėjo spaudos konferencijų salę, amfiteatrą, VIP ložes.

Be to, prieš pat rungtynes svečiai iš Šakių ir Vijurkų suformavo tunelį, per kurį palydėjo žalgiriečius į aikštę per rungtynių pristatymą. Vėliau jie dalyvavo žaidimuose per mačo pertraukėles bei po rungtynių įsiamžino bendroje nuotraukoje su visa „Žalgirio“ komanda.

Komentarai