Vaikai iš Raseinių globos namų išbandė „Žalgirio“ arenos parketą (VIDEO) 0

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai nuo pat įsikūrimo vykdo socialinę akciją ir džiugina mažiau galimybių turinčius vaikus iš globos namų. Prieš keletą savaičių apsilankę Raseinių vaikų globos namuose dabar pasikvietė vaikus apsilankyti „Žalgirio“ arenoje ir gerai praleisti dieną.

Į Raseinius Klubo nariai išsiruošė ne tik su dovanėlėmis ir istorijomis apie „Žalgirio“ komandą. Kartu vyko ir „Žalgirio“ Garbės Klubo narių krepšinio komanda, kuri jėgas išbandė su nuolat besitreniruojančiai globos namų auklėtiniais. Tą kartą šeimininkai buvo svetingi ir nusileido svečiams krepšinio aikštelėje.

„Aptarinėjant rungtynes vaikams negailėta pagyrimų už kovingumą aikštelėje ir kilo mintis sužaisti atsakomąsias rungtynes „Žalgirio“ arenoje. Nuo tada abi pusės pradėjo nekantriai laukti šio susitikimo“, – pasakojo „Žalgirio“ Garbės klubo narys ir krepšinio komandos vadovas Edvinas Radzevičius.

Atvykę į „Žalgirio“ areną vaikai galėjo susipažinti su užkulisiais, pamatyti komandų ir atlikėjų rūbines, treniruočių salę, amfiteatrą, VIP ložes. Daugumai tai buvo pirmasis apsilankymas didžiausioje arenoje Baltijos šalyse. Didelį įspūdį kaip visada paliko komandos išlydėjimas į aikštelę pristatymo metu.

Tačiau kulminacija dar laukė ilgosios pertraukos metu, kai Raseinių komanda žengė ant „Žalgirio“ arenos parketo ir sužaidė atsakomąsias rungtynes su Klubo nariais.

„Labai laukėme šios dienos. Žinoma, iš pradžių labai bijojome, bet po to pamatėme, kad žiūrovai nusiteikę labai gerai ir palaiko komandas. Tai užtikrino ir sėkmę rungtynėse“, – pasakojo Raseinių komandos žaidėjas Mažvydas po rungtynių, nusileidus Klubo nariams vos vienu tašku.

Po rungtynių vaikai turėjo galimybę ne tik nusifotografuoti su visa komanda, bet ir gauti parašų iš žalgiriečių Manto Kalniečio ir Pauliaus Jankūno. Klubo nariai ir toliau tęs vizitus į kitus visoje Lietuvoje esančius vaikų globos namus, nuolat palaikydami ryšius su jų auklėtiniais.

Norite prisijungti prie „Žalgirio“ Garbės Klubo ir prisidėti prie gerų darbų? Prisijunkite čia!

Komentarai