Startavo bilietų prekyba į visas žalgiriečių Eurolygos namų rungtynes 1

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas pradėjo visuotinę bilietų prekybą į atsinaujinusį ir daug intrigos žadantį Eurolygos sezoną.

Naujo modelio Eurolygoje dėl čempionų trofėjaus kausis 16 geriausių Senojo žemyno komandų, tarp kurių ir ilgalaikę A licenciją turinti stipriausia Lietuvos ekipa.

Atsinaujinęs pirmenybių formatas garantuoja net 15 aukščiausio lygio rungtynių namų arenoje, tad norintys iš arti išvysti ryškiausias Europos krepšinio žvaigždes turėtų suskubti ir užsiimti geriausias vietas „Žalgirio“ arenoje.

Neretai prieš pat rungtynes prie „Žalgirio“ arenos kasų nusidriekia nemenka eilė. Nenorintys gaišti savo laiko ilgose eilėse, bilietus į visas Eurolygos ir artimiausias LKL rungtynes jau dabar gali įsigyti internetu. Tai užtikrina ne tik garantuotą geriausią vietą „Žalgirio“ arenoje, tačiau ir suteikia galimybę sutaupyti – rungtynių dieną bilietai gali brangti.

Perkant bilietus taip pat siūlomas ypatingas Eurolygos rungtynių rinkinys, kuriame už dvi aukščiausio lygio kovas krepšinio gerbėjai sumokės kur kas mažiau bei gaus dvigubą emocijų užtaisą.

Netrukus atsiras ir daugiau pasiūlymų ištikimiausiems „Žalgirio“ gerbėjams – „BIG3“ rinkinys į rungtynes su Maskvos CSKA, Madrido „Real“ ir „FC Barcelona“ ekipomis, taip pat bus galima įsigyti VIP rinkinį ložėje.

Patirtis rodo, kad rungtynių dieną bilietai tirpsta ir brangsta, tad įsigijęs bilietą iš anksto sutaupai ir ramiai ruoši žaliai-baltą atributiką artėjančioms kovoms.

Kauno „Žalgiris“ toliau siūlo 10 proc. nuolaidas studentams, moksleiviams bei senjorams, o perkant 10 ir daugiau bilietų galima pasinaudota grupine net 15 proc. nuolaida.

Tęsiamas projektas „Žalgiris – Tavo mokykloje“ suteikia galimybę visiems Lietuvos moksleiviams pigiau lankytis „Žalgirio“ arenoje, stebėti rungtynes iš arti, laimėti daug vertingų prizų, o aktyviausia mokykla sezono pabaigoje sulaukia ir pačių žalgiriečių vizito!

Be to, į savaitgaliais vykstančias Lietuvos krepšinio lygos rungtynes yra taikoma net 50 proc. nuolaida vaikams bei seneliams.

Išsirinkti vietas internetu į visas Eurolygos kovas bei artimiausius LKL mūšius galima apsilankius – „Žalgirio“ bilietų pardavimo puslapyje.

Komentarai

  1. Minde

    Bilietai brangūs,nesuprantu kodėl rožinėj ir mėlynoj zonoj po 7eurus??! Duok dieve gero ir kovingo krepšinio