Ketvirtoji „Žalgiris TV savaitė“ laida – nuo starto Eurolygoje iki mokyklos laikų su K.Pangosu 0

2016-2017 m. sezono pradžioje televizijos „INIT TV“ eteryje debiutavusi „Žalgiris TV“ rengiama laida „Žalgiris TV savaitė“ praėjusį sekmadienį pateikė jau ketvirtosios žalgiriečių sezono savaitės įvykių apžvalgą.

Svarbiausias pastarosios savaitės akcentas – Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių startas naujojo formato Eurolygos turnyre. Laidos žiūrovai galėjo išvysti gražiausius žalgiriečių žaidimo momentus rungtynėse Graikijoje su Atėnų „Panathinaikos“.

Eurolygos aktualijas ketvirtoje „Žalgiris TV savaitės“ laidoje keitė interviu su jaunuoju talentu iš Vokietijos Isaiah Hartensteinu, kuriame krepšininkas pasidalino savo lūkesčiais prieš įsivažiuojant į 2016-2017 m. sezono kovas su „Žalgiriu“.

Apie naujojo sezono viltis kalbėjo ir Kauno „Žalgirio“ dublerių ekipos treneris Tomas Masiulis. Laidoje buvo žiūrovai galėjo išvysti ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkus, kurie dalyvavo Rimanto Kaukėno paramos grupės ir OHLB „Kraujas“ bendrijos organizuotoje kaulų čiulpų donorystės akcijoje.

Paskutiniuoju ketvirtosios laidos akcentu tapo nuo praėjusio sezono tęsiama „Žalgiris TV“ laidų rubrika #BackToSchool, kurios metu mokyklos laikus prisiminė kanadietis Kevinas Pangosas.

„Žalgiris TV savaitės“ laidas televizijos „INIT TV“ eteryje stebėkite kiekvieną sekmadienį nuo 20.00 val.

#ZalgirisTV savaitė (2016.10.16) (4 laida)Ketvirtoji „Žalgiris TV savaitės“ laida jau ir mūsų facebook paskyroje! Svarbiausi praėjusios savaitės žalgiriečių įvykiai bei įdomūs interviu pristatomi laidos vėdėjų Martynos ir Ryčio. ? #ŽalgirisTV

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Monday, 17 October 2016

Komentarai