#BackToSchool. A.Milaknis – apie mokytoją „Žalgirio“ sirgalių, diskotekas ir simpatijas 3

Kauno „Žalgirio“ komandos snaiperis Artūras Milaknis trumpam grįžo į mokyklinį suolą. „Žalgiris TV“ ir socialinio projekto „Žalgiris – tavo mokykloje“ organizuojamoje rubrikoje #BackToSchool žalgirietis dalinosi mintimis apie savo mokyklos dienas.

„Mane atleisdavo iš daugelio kūno kultūros pamokų, nes žaidžiau krepšinį. Iš visų kitų pamokų man visai patiko matematika, kuri sekdavosi. Labai greitai įsisavindavau temas. Patikdavo žiūrėti, kaip kiti kankinasi, o aš greitai viską perkąsdavau“, – kalbėjo žalgirietis.

30-metis 198 cm ūgio kaunietis, paklaustas apie labiausiai į galvą įstrigusį mokytoją, prisiminė istorijos pamokas. A.Milaknis bei jo bendraklasiai naudodavosi istorijos mokytojo meile krepšiniui, siekdami „nusimuilinti“ nuo istorijos pamokos temų.

„Turėjome istorijos mokytoją, kuris buvo didelis „Žalgirio“ sirgalius. Atsimenu kažkuriais metais turėjome pamoką po Eurolygos rungtynių. Išprovokavome mokytoją pasakyti savo nuomonę apie vakarykštes rungtynes, taip „sudegindami“ kokių 15-20 pamokos minučių“, – šypsojosi A.Milaknis.

Mokykloje krepšininkas prisimena ir diskotekas. Nors kiti #BackToSchool rubrikos laidose kalbėję žalgiriečiai apie savo patirtį diskotekose neužsiminė, A.Milaknis tapo pirmuoju pralaužiusiu ledus šioje smagioje pokalbio temoje.

„Buvo tekę apsilankyti ir mokyklos diskotekose. Aišku, tai pamenu tik per rūką, bet tikrai lankiausi. Visi iš tikrųjų laukdavome tokių renginių. Kiekvieną penktadienį diskotekų nebūdavo, bet į mokslo metus buvo keturios. Labai laukdavome. Ruošdavomės lyg neeiliniam įvykiui“, – tikino žaidėjas.

A.Milaknio teigimu, mokykloje krepšininkas turėjo nemažai simpatijų. Apie konkrečią paauglystės laikų meilę žalgirietis nekalbėjo, tačiau prisipažino, jog mokykloje jam buvo kritusi į akį ne viena moksleivė.

„Mokykloje turėjau ir simpatijų. Tos pirmosios mokyklos suolo meilės. Nesuskaičiuojamos galybės. Kaip tik diena, taip nauja meilė. Aš dar keičiau mokyklą, tai ir kitoje mokykloje atsirado naujų simpatijų, – teigė žalgirietis.

Komentarai

  1. Darius

    Paimkite interviu is seibucio, kaip jis jauciasi alga gaudamas uz nieka. Is lavono butu daugiau naudos, nes jis bent jau nedarytu klaidu

  2. Petro

    Butų Milaknis nepraleidinejas treniruočių, gal dabar daugiau palaikytų…

  3. Renaldas

    Ko jūs ant manęs stumet? Aš jau senas krienas, o valgyti skaniai tai norisi, todėl ir gaunu saibas geras.