Žalgiriečiai prieš kameras – naujojo sezono pristatymo klipo filmavimo akimirkos (VIDEO) 3

Fotografavimasis bei filmavimasis vaizdo klipuose – neatsiejama kiekvieno Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininko sezono dalis. Tokios nerašytos tradicijos žalgiriečių laikėsi ir praėjusios savaitės pabaigoje tapę naujojo sezono pristatymo klipo herojais.

Naujasis vaizdo klipas, kuris bus demonstruojamas „Žalgirio“ arenos video kube, buvo filmuojamas ko ne pusdienį, o žaidėjai kantriai vykdė kūrybinės filmuotojų grupės sumanymus.

„Čia nėra nieko sunkaus. Tiesiog reikia sekti režisieriaus ir operatorių nurodymus ir instrukcijas“, – kalbėjo žalgirietis Axelis Toupane.

Žinoma, tokių žalgiriečių užsiėmimų metu netrūksta geros nuotaikos, o krepšininkai nevengia vienas kito prajuokinti ar patraukti per dantį. Apie tai kalbėjo ir įžaidėjas Dee Bostas.

„Axelis galvoja, kad yra modelis, – juokėsi D.Bostas. – Pats jaučiuosi patogiai filmuodamasis, bet šiek tiek prisibijau kamerų, todėl nemėgstu daug maivytis prieš objektyvą.“

Įvertinti naujojo sezono klipą krepšinio sirgaliai galės pirmųjų Eurolygos rungtynių Kaune metu, spalio 13-ąją.

Tai ne paskutinis žalgiriečių pasirodymas prieš video kamerų ir foto objektyvus – antradienį Lietuvos čempionų laukia tradicinės Eurolygos „Media Day“ užduotys.

Komentarai

  1. jstl

    panasu is visu video, kad mikroklimatas bus tobulas.

  2. ZAL

    Tai kelintą valandą šiandien prasidės 18,25 ar 18,45 ?? Dėkui.

  3. 15min

    eurolygos prognoze zalgiriui didesni lukesciai demesio vertas zaidejas ir pranasiskas griausmas