Kauno „Žalgirio“ talismanas Žalgirinis atkeliauja į „Facebook“ ir „Instagram“ tinklus! 0

zalgirinis 2000x1000

Kauno „Žalgirio“ komandos simboliu tapęs ir ypatingas mažųjų gerbėjų simpatijas užsitarnavęs Žalgirinis nuo šiol savo įspūdžiais dalinsis ir virtualioje aplinkoje.

Visose Lietuvos čempionų rungtynėse susirinkusių žiūrovų minią savo pasirodymais stebinantis „Žalgirio“ talismanas plečia gerbėjų ratą ir nuo šiol bus pasiekiamas populiariausiuose socialiniuose tinkluose „Instagram“ bei „Facebook“.

Nevaldoma energija trykštantis ir charizma žibantis Žalgirinis savo asmeninėse paskyrose dalinsis nuotaikingais, unikaliais bei tik Jums skirtais kadrais iš karčiausių arenos taškų bei rungtynių užkulisių.

Artimiausiu metu „Žalgirio“ talismaną gyvai galėsite sutikti, pačiupinėti ir galbūt patekti į jo socialinių tinklų turinį jau šį sekmadienį, kuomet „Žalgirio“ arenoje žalgiriečiai priims Prienų-Birštono „Vytauto“ komandą.

Artimiausias Eurolygos mačas Kaune įvyks spalio 26 dieną, kuriame Žalgirinis kartu su komanda sieks pergalės prieš karališkąjį Madrido „Real“ klubą.

Sekti Žalgirinį galite „Facebook“ (www.facebook.com/zalgirinis) ir „Instagram“ (www.instagram.com/zalgirinismascot) paskyrose.

Komentarai