#ŽaliaBalta. Nacionalinę „Eurovizijos“ atranką laimėjusi I.Zasimauskaitė: „Esu fanė iki kaulų smegenų“ 0

Eurolygos rungtynėse tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA svečiavosi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laimėtoja ir užkietėjusi „Žalgirio“ gerbėja Ieva Zasimauskaitė.

„Žalgiris TV“ rubrikos #ŽaliaBalta laidoje apsilankiusi dainininkė pasakojo apie pokyčius, kuriuos atnešė „Eurovizijos“ atranka bei atskleidė, kokią didelę dalį jos gyvenime užima krepšinis.

„Dienotvarkė labai intensyvi, labai daug bėgu, nieko nespėju, bet tai yra labai smagus laikotarpis. Man labai patinka bendrauti su žmonėmis, taigi man atrodo, jog būtent tai ir yra pats didžiausias laimėjimas šiame etape“, – apie pasikeitusį gyvenimą po nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laimėjimo pasakojo dainininkė.

Lietuvos atstovę „Eurovizijoje“ kasdiena supa žmonės, kuriems krepšinis yra daugiau nei sportas. Dėl šios priežasties I.Zasimauskaitė ir pati pamilo šią sporto šaką.

„Iš tikrųjų aš nuo pat vaikystės esu susijusi su krepšinio, nes mano brolis žaidė krepšinį nuo mažens, mano tėtis yra užkietėjęs krepšinio fanas ir atsitiko taip, jog mano vyras taip pat krepšininkas, – apie savo gyvenimo vyrus pasakojo dainininkė. – Aš esu iš tų gerbėjų, kurioms nesvarbu – laimės ar pralaimės – aš visada šalia ir niekada nesu pagalvojus, kad „aha, dabar pralaimėjo, tai sirgsiu už kitą komandą“. Aš esu fanė iki kaulų smegenų.“

Pilname #ŽaliaBalta interviu I.Zasimauskaitė prisiminė, kaip vaikystėje stebėdavo rungtynės Kauno sporto halėje, pasakojo apie emocijas rungtynių metu ir palygino save su dabartiniu „Žalgirio“ vyriausiuoju treneriu Šarūnų Jasikevičiumi.

Komentarai