Paaiškėjo vienuoliktojo Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyro tvarkaraštis 0

Žalgiriečiams pasinėrus į LKL rungtynių maratoną, komandos gerbėjai dar daugiau įnirtingų mačų galės stebėti gegužės 5 d., kai prie „Žalgirio“ arenos visą dieną vyks Kauno „Žalgirio“ organizuojamo 3×3 turnyro kovos.

Jau vienuoliktojo turnyro vienu pagrindinių akcentų taps turnyro rėmėjo KPMG surengtos integruoto krepšinio rungtynės, kuriose kartu su cerebriniu paralyžiumi sergančiais neįgaliaisiais KPMG įrengtoje specialioje aikštelėje varžysis ir Kauno „Žalgirio“ legendos.

Tarptautinė audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovė KPMG ne pirmą kartą prisideda prie neįgaliųjų sporto vystymo. Šįsyk parodomosiose rungtynėse, padedant Lietuvos integruoto sporto asociacijai, neįgalieji žais kartu su Eurolygos čempionu Giedriumi Gustu, Europos taurės laimėtoju Dariumi Sirtautu, „Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaite ir „Žalgirio“ krepšinio mokyklos treneriais.

Dešimtajame „Žalgirio“ 3×3 turnyre bus rengiamos krepšinio bei futbolo varžybos. Turnyro kovos startuos 10 val. ryte ir truks visą dieną. Čia galima susipažinti su oficialiais krepšinio ir futbolo varžybų tvarkaraščiais. Turnyro dalyviai tradiciškai gaus dviejų spalvų marškinėlius su „Žalgirio“ simbolika.

Lietuvos čempionų organizuojama ir prižiūrima sporto fiesta turi itin didžiulę reikšmę krepšinio dalyviams, kadangi suaugusiųjų grupės prizininkai pelnys teisę dalyvauti atrankoje (birželio 8 d.) į „Kaunas District“ turnyrą. Jame laukia FIBA reitingo taškai, piniginiai prizai bei šansas iškovoti kelialapį į prestižines „Challenger“ varžybas, kurių metu bus varžomasi dėl 30 000 JAV dolerių ir dviejų bilietų į krepšinio kovas Monrealyje.

Prie „Žalgirio“ arenos vyksiančiame turnyre apsilankys ir Kauno „Žalgirio“ ekipa. Specialiose rungtyse laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės ne tik turnyro dalyviai, bet ir svečiai. Kaip visada „Žalgirio“ krepšininkai turnyre apsilankys net du kartus. Taip pat ant specialiai įrengtos scenos žalgiriečiai lauks visų norinčių su jais įsiamžinti nuotraukose.

Renginyje bus galima sutikti ir „Žalgirio“ esporto „League of Legends“ komandą bei sudalyvauti didžiausio prekybos elektronika tinklo „Topo centro“ stende organizuojamame 1v1 turnyre.

Turnyrą sekmadienį, gegužės 5-ąją, artėjant 10.00 val. atidarys „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.


Turnyro pogrupių ir rungtynių tvarkaraščiai: Krepšinis, Futbolas.

Primename, kad likus pusvalandžiui iki savo komandos pirmųjų rungtynių turnyro dalyviai privalo užsiregistruoti sekretoriate. Registruojantis kiekvienas komandos narys turi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (su nuotrauka ir gimimo data).

Komentarai