Užpildykite apklausą apie fanams skirtas inovacijas 5

Kauno „Žalgiris“, įkvėptas ištikimiausių sirgalių, dalyvaujančių virtualiose rungtynių pramogose, nori tobulėti ir pasiūlyti didelės „Žalgirio“ fanų šeimos nariams kuo įvairesnio ir patrauklesnio turinio.

Taigi klubas kviečia įsitraukti visus sirgalius ir nepagailėti 10 minučių savo laiko užpildant apklausą. Jos metu „Žalgiris“ nori išsiaiškinti, kokio turinio fanai norėtų daugiau, kokį norėtų matyti papildomai ir kokiomis dar funkcijomis, susijusiomis su „Žalgiriu“, norėtų naudotis.

Apklausą rasite čia: https://bit.ly/34p9tsW

Tai padės tobulinti „Žalgirio“ programėlės turinį bei suteiks fanams turiningesnio laisvalaikio, susijusio su jų mėgstama komanda bei bendraminčiais.

 

 

Komentarai

  1. Gita

    Ištikimiausių Žalgirio sirgalių įkvėpimas gali išblėsti, jei klubo administracija demonstruos įkyrų prisirišimą prie LGBT ideologijos. Klausimas anketoje apie trečią lytį yra ne tik kvailas, bet ir nusikalstamas. Ta prasme, kad sveiko proto vyrų krepšinio komandos sirgaliai prilyginami bandomiesiems triušiams, kuriems galima brukti bet kokį madingą mėšlą.

  2. A.Masėnas

    Tikrai, Žalgirio administracija kviečia visus prisijungti sirgti už Žalgirį, vyrus, moteris ir tuos, kurie nei vyrai, nei moterys. Turbūt ir administracijoje tokių yra ne vienas-a ką ?

  3. Žaliai baltas

    Tikriausiai pyderas sudarinėjo šitą apklausą

  4. Čia dar nieko

    Trys variantai jau daug metų yra standartas visur. Liberastai yra žymiai žiauresnių dalykų parašę, pasakę ir padarę.

  5. Heyhey

    Jau spektaklis patylom praslydo, bet tokie fokusai tai vargiai