„Žalgiris“ antrą kartą per savaitę įveikė „Šiaulius“ (VIDEO) 4

„Betsafe–LKL“ čempionate Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ antrą kartą šią savaitę įveikė Šiaulių „Šiaulius“. Šį kartą Martino Schillerio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje triumfavo rezultatu 96:60 (18:16; 19:20; 31:14, 28:10).

Po keturis taškus susitikimo pradžioje surinko Martinas Gebenas ir Marius Grigonis, du dvitaškius sumetė Augustine’as Rubitas, o dar vieną pridėjo tas pats M.Grigonis – 14:11. Kėlinuko pabaigoje A.Rubitas sumetė ir abu baudų metimus, o dvitaškiu jį užbaigė Paulius Jankūnas – 18:16.

Thomasas Walkupas ir A.Rubitas pataikė po du baudų metimus, dviem taškais pasižymėjo Marekas Blaževičius, o M.Grigonis ir L.Lekavičius smeigė po tritaškį – 30:29. M.Grigonis buvo taiklus prie baudų metimo linijos, tritaškį pridėjo Nigelas Hayesas, o pirmą rungtynių dalį uždarė taiklus L.Lekavičiaus dvitaškis – 37:36.

Po pertraukos kauniečiai įjungė aukštesnę pavarą ir pradėjo tolti. Septynis taškus paeiliui pelnė M.Gebenas, penkis pridėjo T.Walkupas, o N.Hayesas sumetė du baudų metimus – 51:42. M.Gebenas įsirašė dar vieną dvitaškį, N.Hayesas vėl taikliai metė baudų metimus, o M.Grigonis surinko šešis taškus – 61:45. P.Jankūnas ir L.Lekavičius pridėjo po dvitaškį, o iš toli taikliai metė Karolis Lukošiūnas – 68:50.

Po du taškus paskutinio ketvirčio pradžioje surinko Steve’as Vasturia ir K.Lukošiūnas, P.Jankūnas pataikė tolimą metimą, o M.Blaževičius surinko šešis taškus – 81:56. S.Vasturia ir K.Lukošiūnas pridėjo po taiklų tritaškį, savo taškų sąskaitą atsidarė Rokas Jokubaitis, M.Gebenas pataikė abu baudų metimus, o rungtynių pabaigoje dar penkis taškus surinko M.Blaževičius – 96:60.

„Žalgiris“: M.Grigonis 17 (6 atk. kam.), M.Gebenas 15 (7 atk. kam.), M.Blaževičius 13 (9 atk. kam.), K.Lukošiūnas 8, A.Rubitas 8, L.Lekavičius 7 (6 rez. perd.), P.Jankūnas 7, T.Walkupas 7, N.Hayesas 7 (5 atk. kam.), S.Vasturia 5, R.Jokubaitis 2.

„Šiauliai“: E.Fridrikssonas 15, E.Stankevičius 11, K.Beržinis 11.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale! Smagu kad Jojo traumele nerimta.

  2. Zalgiris

    Po pertraukos ijunge Rezima ir atitruko jau lukusius Kelinius jaunimas suzaide puikiai runktynes Suzaide Gebenas Blazevicius

  3. Zalgiris 709

    Palaukt Dar nieko nezinom Tiksliai Gal Schilleris ka daugiau pasakys

  4. Del Lauvergne

    Detalesny Tirymai laukiai rytoi