„Žalgiris“ nesulaukė „Labas GAS“ pasipriešinimo (VIDEO) 3

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe–LKL“ čempionate iškovojo jau aštuntą pergalę iš eilės. Jure Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 103:77 (32:16, 29:24, 20:23, 22:14) sutriuškino Prienų „Labas GAS“ komandą, kuri toliau lieka be pergalių.

Edgaras Ulanovas dvikovą atidarė dviem taikliais baudų metimais, tritaškį smeigė Tyleris Cavanaugh, du taškus pridėjo Joshas Nebo, o Lukas Lekavičius surinko penkis – 12:7. T.Cavanaugh surinko keturis taškus iš eilės, po tritaškį pataikė L.Lekavičius, Karolis Lukošiūnas, Artūras Milaknis ir Paulius Jankūnas, o Mantas Kalnietis ir Marekas Blaževičius sumetė dvitaškius – 32:16.

M.Blaževičius ir P.Jankūnas įsirašė dar po keturis taškus, po tritaškį smeigė A.Milaknis ir Nielsas Giffey, o L.Lekavičius pridėjo taiklų dvitaškį metimą – 48:26. Dvitaškius su varžovų pražangomis realizavo A.Milaknis ir T.Cavanaugh, baudos metimą realizavo N.Giffey, o po tris taškus surinko L.Lekavičius ir J.Nebo – 61:40.

Po pertraukos vieną baudos metimą realizavo M.Blaževičius, tritaškį sėkmingai paleido K.Lukošiūnas, du taškus pelnė M.Kalnietis, J.Nebo įdėjo iš viršaus, o E.Ulanovas pelnė net aštuonis taškus. Kėlinio pabaigoje tritaškį dar pataikė L.Lekavičius, o T.Cavanaugh įmetė vieną baudos metimą – 81:63.

L.Lekavičius ir P.Jankūnas taikliai atakavo iš toli, N.Giffey ir T.Cavanaugh surinko po keturis taškus, K.Lukošiūnas realizavo vieną baudos metimą, o M.Kalnietis taikliai metė iš toli – 99:70. Per beveik tris likusias rungtynių minutes dar po du taškus įsirašė N.Giffey ir E.Ulanovas, o žalgiriečiai iškovojo užtikrintą pergalę – 103:77.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 19 (4 rez. perd.), T.Cavanaugh 15, E.Ulanovas 12 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), N.Giffey 10 (5 atk. kam.), P.Jankūnas 10, A.Milaknis 9, J.Nebo 7 (8 atk. kam.), K.Lukošiūnas 7, M.Blaževičius 7, M.Kalnietis 7 (6 rez. perd.), T.Sargiūnas 0.

„Labas Gas“: J.Durhamas 16, I.Umipigas 9, E.Venskus 9.

Komentarai

  1. Lkl

    Ulanovas LKL sublizgejo

  2. Stiprinimas

    Ant Zalgirio slenkcio del atsisakyto Skiepytis darbo netekes Tai Websteriu Septiniais Pralaimejimais Eurolygos sezona pradejes Zalgiris Remontojas sudeti

  3. Nusimato

    dar vienas keiksmažodis sirgalius tarpe, vietoj muddy