„Žalgirio radijas“: žūtbūtinė dvikova – jau šįvakar! 0

Eurolygos reguliariajam sezonui tik įpusėjus Kauno „Žalgirio“ jau šiandien laukia gyvybiškai svarbios rungtynės prieš Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komandą. Vos vieną pergalę per keturis susitikimus iškovojęs „Žalgiris“ Kauno sporto halėje turės vieną tikslą – įmesti bent vienu tašku daugiau nei svečiai iš Turkijos. Tik pergalės atveju kauniečiai gali tikėtis ramesnio gyvenimo, kovoje dėl patekimo į „Top 16” etapą. Tuo tarpu pralaimėjimas galėtų labai sukomplikuoti „Žalgirio“ padėtį Eurolygos A grupėje.

Tad šįkart atsižvelgdamas į susitikimo svarbą „Žalgirio radijas“ visus klausytojus kviečia į netradicinę diskusiją: rungtynės Kauno „Žalgiris“ – Stambulo „Fenerbahce Ulker“. Ko reikia, kad pergalė būtų iškovota ir ko gali pritrūkti iki laimėjimo? Kas jums kelia didžiausią nerimą prieš šį susitikimą? O gal, vis dėlto, neabejojate „Žalgirio“ sėkme?

Dalinkitės savo mintimis apie šio vakaro susitikimą, prognozuokite, išsakykite savo pastebėjimus, balsuokite laidos apklausoje ir aktyviai dalyvaukite šios dienos diskusijoje. Įžvalgiausius ir originaliausius Jūsų komentarus, kaip visuomet, tiesioginiame „Žalgirio radijo“ eteryje, (102,9 FM arba www.tau.lt) nuo 17:00 val. iki 18:00 val., skaitys laidos vedėjas Karolis Tiškevičius.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai