M.Pociaus ir J.Dentmono epizodai – tarp gražiausių Eurolygos turo momentų (VIDEO) 0

Krepsinis.net inf.

Šią savaitę Eurolygos rungtynėse netrūko įspūdingų momentų. Tarp dešimties gražiausių epizodų autorių atsidūrė ir du Kauno „Žalgirio“ žaidėjai – Justinas Dentmonas ir Martynas Pocius.

Aštuntąja dešimtuko pozicija įvertintas puikus J.Dentmono blokas Belgrado „Partizan“ žaidėjui Borisui Dallo.

Laipteliu aukščiau – dar viena įspūdingai surengta „Žalgirio“ ataka. Antrojo kėlinio pabaigoje iš užribio išsimesdamas kamuolį J.Dentmonas metė varžovui į nugarą ir akimirksniu pasileido į greitą puolimą – amerikietis atliko ne itin tikslų perdavimą Artūrui Milakniui, tačiau šis „ištraukė“ kamuolį iš užribio M.Pociui, kuris aidint kėlinio sirenai pataikė tritaškį.

Gražiausių epizodų trejetuką pradeda įspūdingai Stambulo „Galatasaray“ žaidėjų atliktas „alley-oop“ derinys, kurio smaigalyje atsidūrė Pepsas Mensah-Bonsu.

Antroje vietoje liko Barselonos „Barcelona“ jaunasis puolėjas Alejandro Abrinesas, ataką užbaigęs galingu dėjimu su varžovo pražanga.

Savaitės epizodu pripažintas Pirėjo „Olympiacos“ ataka „žemė-oras“ – paskutinėmis rungtynių su Stambulo „Anadolu Efes“ trečiojo ketvirčio sekundėmis Kostas Sloukas „pakabino“ kamuolį virš krepšio Brentui Petway‘ui, kuris fantastišku dėjimu įkrovė į krepšį.

http://www.youtube.com/watch?v=9WPsRG59XHc

Komentarai