Prasidėjo bilietų prekyba į LKL pusfinalio rungtynes „Žalgirio“ arenoje 0

Sėkmingai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ketvirtfinalio etapą įveikę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šią savaitę pratęs kovas LKL atkrintamosiose varžybose. LKL pusfinalyje žalgiriečių laukia gerai pažįstamas varžovas – Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas.

Pastarąjį dešimtmetį LKL finale besigrūmusias ekipas šį kartą likimas suvedė jau pusfinalyje. Tai reiškia, kad dviejų stipriausių Lietuvos krepšinio komandų akistata truks tik iki dviejų pergalių. Iš trijų galimų rungtynių vienintelės Kaune bus žaidžiamos gegužės 12 d., pirmadienį, „Žalgirio“ arenoje.

Į antrąsias LKL pusfinalio rungtynes jau prasidėjo bilietų prekyba. Pirmasis pusfinalio mačas penktadienį bus žaidžiamas Vilniuje. Jei reikės, trečiasis susitikimas gegužės 14 d. taip pat įvyks vilniečių aikštėje.

Su „Lietuvos ryto“ ekipa žalgiriečiai jau buvo susidūrę prieš daugiau nei dvi savaites. Tada kauniečiai dramatiškai susiklosčiusių rungtynių pabaigoje nusileido varžovams 84:86, bet tai nepalaužė „Žalgirio“ ryžto kovoti dėl LKL čempionų žiedų.

„Dėl šio pralaimėjimo mūsų tikslai nesikeičia – norime apginti titulą“, – iškart po rungtynių sakė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Savo pasiryžimą žalgiriečiai jau įrodė LKL ketvirtfinalio serijoje, kai du kartus įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą. „Žalgirio“ arenoje kauniečiai laimėjo 83:73, o svečiuose įnirtingai besipriešinusius pasvališkius palaužė 80:74.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda į LKL pusfinalį taip pat žengė tiesiausiu keliu. Kėdainių „Nevėžio“ ekipą vilniečiai sutriuškino tiek namų aikštėje 104:46, tiek svečiuose – 93:69.

Neabejotina, jog LKL pusfinalio serijoje krepšinio gerbėjų laukia ypatingos svarbos mūšis, kuriame žalgiriečiams yra būtinas pilnutėlės „Žalgirio“ arenos palaikymas. Kviečiame apsilankyti Kauno komandos namų arenoje ir padėti „Žalgiriui“ nutiesti kelią į finalą!

Komentarai