„Žalgirio“ Garbės Klubo komanda šventė pergalę Šakiuose 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo narių krepšinio komanda, vadovaujama Modesto Paulausko, šventė pergalę Šakiuose prieš miesto veteranų krepšinio komandą rezultatu 63:61.

Vos įsikūrus „Žalgirio“ Garbės Klubui 2009-aisiais, viena iš veiklos krypčių tapo ir krepšinis. Kasmet Klubo narių krepšinio komanda dalyvauja tradicija tapusiuose krepšinio turnyruose. Vienas jų – Šakių mieste, kuriame gyvena ir Garbės Klubo prezidentas Modestas Paulauskas. Būtent jis nuo pat pirmųjų rungtynių ir diriguoja krepšinio komandos žaidimui.

Nors paskutiniaisiais metais Garbės Klubo narių komanda turėdavo pripažinti šakiškių pranašumą, šiemet pavyko išplėšti pergalę draugiškose rungtynėse.

„Panašu, kad specialus pasiruošimas šioms rungtynėms ir treniruotės davė daug naudos. Šiemet tapome visai kita komanda. Gruodžio 14 dieną vyks vienas rimčiausių tradicinių turnyrų – Kalėdinis turnyras, kuriame, kaip ir kasmet, dalyvaus „Žalgirio“ administracijos, fanų, Klubo narių ir svečių iš Jurbarko komandos. Tikimės, kad sunkus darbas treniruotėse padės mums iškopti į finalą, o gal ir pasiekti pergalę jame“, – sakė komandos vadovas, Klubo narys Edvinas Radzevičius.

Rezultatyviausiai rungtynėse žaidė vienas komandos vedlių Mindaugas Čižas, kuris pelnė 20 taškų.

„Nors pats rungtyniauju ir miesto mėgėjų lygose, visada ypatingą malonumą jaučiu atstovaudamas Klubo narių komandai. Savo indėlio į komandą nenoriu sureikšminti – komandoje yra ir kitų puikių žaidėjų. Šiandien tiesiog buvo man sėkminga diena“, – po rungtynių sakė M.Čižas.

Po mačo su šakiškiais komandos treneris M.Paulauskas neslėpė džiaugsmo ir pasididžiavimo Klubo nariais.

„Smagu, kad vyrai ne tik žiūri „Žalgirio“ rungtynes, bet ir patys kovoja krepšinio aikštelėje. Vietoje nestovime ir kasmet norime tobulėti, todėl visada laukiame prie „Žalgirio“ Garbės Klubo prisijungiant naujų narių, kurie sustiprintų ne tik Garbės Klubo indėlį į „Žalgirio“ komandos sėkmę, bet ir mūsų krepšinio komandą“, – kalbėjo M.Paulauskas.

Gausėjant Garbės Klubo narių ratui neatmetama galimybė nuo kito sezono rungtyniauti ir miesto lygoje. „O dar labiau sustiprėjus galėsime galvoti ir apie regionų lygą“, – šyptelėjo komandos strategas.

Rezultatyviausi rungtynių žaidėjai: Mindaugas Čižas (20 tšk.), Giedrius Arelis (17 tšk.), Kęstutis Česnulevičius (13 tšk.).

Komentarai