„Žalgirio“ Garbės Klubo nariams – šeimų šventė 0

Sekmadienį „Žalgirio“ treniruočių centre rinkosi „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai su šeimomis, kur vyko nestandartinė „Kalėdinė eglutė“ jų mažosioms atžaloms.

„Garbės Klubo nariai nuolat susirenka įvairiuose renginiuose, tačiau pastebėjome, kad trūksta renginių, skirtų visai šeimai. Kadangi domimės sportu, tai ir Kalėdinės šventės formatą paruošėme judrų ir su kamuoliu rankose“, – pasakojo „Žalgirio“ Garbės Klubo narė ir šventės organizatorė Jolita Vilkončienė.

Klubo nariai kartu su vaikais ir antrosiomis pusėmis žaidė sportinius žaidimus, dalyvavo estafetėse, mėtė į krepšį. Buvo renkamas ir gražiausias tėčio ir vaiko metimas. Įspūdingiausiai atrodė Klubo nario Dariaus, žaidžiančio ir narių komandoje, metimas, atlikta su 12-mečiu sūnumi Dariumi. Tuo tarpu kitas Dariaus sūnus, dešimtmetis Šarūnas taikliausiai iš visų metė baudas, pataikymas 8 iš 10.

Didelio dėmesio tarp mažųjų šventės svečių sulaukė Žalgirinis, o dieną vainikavo Kalėdų senelio apsilankymas, kuris už eilėraščius, dainas ir skanduotes vaikams dovanojo „Žalgirio“ suvenyrų ir saldumynų.

„Sportinio tipo Kalėdinė šventė labai patiko vaikams. Dauguma jų auga žiūrėdami „Žalgirio“ rungtynes ir matydami krepšinį žaidžiančius savo tėčius, todėl nenuostabu, kad ir patys, nepriklausomai kokio amžiaus būtų, noriai čiumpa kamuolį į rankas. Tai mažiesiems didelis džiaugsmas, o kai tą darai su savo bendraamžiais – suteikia dar daugiau malonumo“, – kalbėjo „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai šventės metu.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas – tai Klubas, vienijantis tuos, kuriems „Žalgiris“ – daugiau nei komanda. Klubo nariai ne tik remia komandą finansiškai taip tapdami neatsiejama komandos dalimi, bet ir leidžia laiką kartu žaisdami krepšinį, dalyvaudami renginiuose ir susitikimuose.

Komentarai