Pirmą kartą A.Sabonį pamatęs J.Andersonas buvo gerai nustebintas (VIDEO) 0

Lapkričio pabaigoje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) laida ir Žalgiris TV užsuko pas „Žalgirio“ legionierių Jamesą Andersoną į namus ir nuoširdžiai pasišnekėjo prisėdus ant sofos. Amerikietis atskleidė, kokia buvo pirmoji jo patirtis atvykus į kitą žemyną.

„Čia atvykęs iš pradžių nežinojau ko tikėtis. Tai man buvo visiškai kitas pasaulis. Esu buvęs užsienyje ir ankščiau, bet ne tokiam ilgam laikotarpiui. Tačiau viskas pranoko mano lūkesčius ir yra labai gerai“, – naujajai LKL laidai teigė J.Andersonas.

Kartu su Žalgiris TV parengtame reportaže taip pat sužinosite, kokios buvo J.Andersono pirmosios dienos Lietuvoje, ir kaip jis, kartu su Maaliku Waynsu netikėtai pasiklydęs Kaune, atsidūrė šalia Vilniaus.

„Sezono pradžioje kartu M.Waynsu padėjome vienas kitam apsiprasti naujoje aplinkoje. Aiškinomės, kur geriausia nueiti pavalgyti ir panašius dalykus. Kartą visiškai pasiklydome ir kažkaip sugebėjome atsidurti šalia Vilniaus. Nežinau kaip ten nusigavome, ilgai ieškojome kelio atgal, buvo beprotiška“, – su šypsena veide šią situaciją prisiminė „Žalgirio“ legionierius.

Reportaže taip pat pamatysite kokius kompiuterinius žaidimus gana triukšmingai žaidžia amerikietis, kaip jam sekasi prisitaikyti prie europietiško krepšinio stiliaus bei kokia buvo pirmoji reakcija pamačius Arvydą Sabonį.

Komentarai