Gerbėjų dėmesiui – Kauno „Žalgirio“ 2015-ųjų kalendorius! 0

Jau šeštus metus iš eilės prieš didžiąsias metų šventes Kauno „Žalgirio“ sirgaliai gali džiaugtis naujųjų metų kalendoriumi. Didelio formato arba stalinis kalendorius pretenduoja tapti puikia dovana krepšinio gerbėjams ar jų artimiesiems.

Tradiciškai artėjant šventėms „Žalgirio“ kalendorius būna viena paklausiausių prekių. Šiemet jį puošia septyniasdešimtmetį švenčiančio „Žalgirio“ stilistika ir keturiolikos krepšininkų nuotraukos. Be didelio formato ir stalinio kalendoriaus prekyboje taip pat yra ir trijų dalių sieninis kalendorius.

Kalendoriuje naudotų fotografijų autoriai – nuotraukų agentūros „Fotodiena“ fotografai, įamžinę Lietuvos čempionų žaidimą per pirmuosius tris šio sezono mėnesius.

Pirmieji galimybę įsigyti 2015-ųjų žalgiriečių kalendorių turi sirgaliai, apsilankę „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje Kauno „Akropolyje“. Netrukus kalendorius pasirodys ir interneto parduotuvėje www.zalgirisshop.lt, o rungtynių metu – ir „Žalgirio“ arenoje.

Kalendorių tiražas ribotas, taigi sporto mėgėjus, kolekcionierius ar tiesiog ieškančius kalėdinių dovanų skatiname suskubti!

Komentarai