Penktadienį „Žalgirio“ arenoje – svarbus mačas ir A.Sabonio jubiliejus 0

Penktadienį į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai galės išvysti ne tik Kauno „Žalgirio“ ir Sasario „Dinamo“ dvikovą. Per rungtynių didžiąją pertrauką su jubiliejumi bus pasveikintas geriausias visų laikų „Žalgirio“ krepšininkas Arvydas Sabonis.

Gruodžio 19-ąją gimtadienį švęsiantis Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas žengs į arenos vidurį, kur sulauks sveikinimų tiek iš garbingų svečių, tiek iš visų „Žalgirio“ sirgalių, kurie A.Saboniui paruoš staigmeną.

Bilietus į „Žalgiris“ – „Dinamo“ rungtynes galima įsigyti internetu ir „Žalgirio“ arenos kasoje.

Šiemet septyniasdešimtmetį minintis Kauno „Žalgirio“ klubas legendinį žalgirietį jau pagerbė į arenos palubę iškeldamas 11-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Šįsyk asmeniškai pasveikinti A.Sabonį į „Žalgirio“ areną iš Barselonos atvyks Eurolygos prezidentas ir generalinis direktorius Jordi Bertomeu.

Eurolygos vadovas stebės ir vieną svarbiausių šios savaitės mačų. Žalgiriečių akistata su Sasario ekipa lems, ar Lietuvos čempionai pateks į „Top 16“ etapą. Iki jo kauniečiams trūksta pergalės prieš Italijos komandą, kuriai sėkmė šiame Eurolygos sezone vienintelį kartą nusišypsojo būtent prieš Kauno komandą.

Šiuo metu Eurolygos A grupėje „Žalgiris“ užima ketvirtąją vietą, kuri garantuoja patekimą į kitą etapą. Tačiau, jei „Nizhny Novgorod“ penktadienį įveiks Kazanės „Unics“ krepšininkus, žalgiriečius tenkins tik pergalė prieš „Dinamo“ komandą.

Komentarai