Kauno „Žalgiris“ ir vėl prisidėjo prie kalėdinių svajonių išpildymo 0

Kauno „Žalgiris“ ne pirmus metus prisideda prie labdaros ir paramos fondo „Algojimas“ organizuojamos akcijos „Ištiesk gerumui ranką“. Žalgiriečiai prieš didžiąsias metų šventes išpildė vaikų su negalia svajones. Tai – vienas iš Kauno „Žalgirio“ vykdomo socialinės veiklos projekto „Žalia galia“ tikslų.

Šiais metais Kauno „Žalgirio“ klubą pasiekė dviejų šeimynų, auginančių neįgaliuosius, prašymai. Paaugliai vaikinai Edgaras ir Martynas svajojo apsilankyti Lietuvos čempionų rungtynėse „Žalgirio“ arenoje.

Šiuos prašymus „Žalgirio“ administracija išpildė ir bilietus į Eurolygos rungtynes su Sasario „Dinamo“ komanda padovanojo ne tik Edgarui ir Martynui, bet ir jų šeimų nariams. Tačiau tuo nebuvo apsiribota.

Prieš mačą tėvelių lydimi jaunuoliai nieko neįtardami atėjo prie aikštelės. Ten jie sulaukė staigmenos iš žalgiriečių Roberto Javtoko ir Dariaus Songailos, kurie ištikimiesiems komandos gerbėjams įteikė kamuolius su visų žalgiriečių parašais.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas kiekvieną sezoną sėkmingai tiesia ranką gerumui, vykdydamas įvairius socialinius projektus, apjungęs juos po „Žalia galia“ ženklu. Projektas „Žalia galia“ siekia skatinti bendravimą, toleranciją, tarpusavio supratimą, siekį tobulėti, pasitikėjimą savimi ir kuo sėkmingesnę jaunimo integraciją į visuomeninį gyvenimą.

Komentarai