E.Ulanovas – naudingiausias LKF taurės finalo mačo žaidėjas 0

BasketNews.lt inf.

Vienu pagrindiniu Kauno „Žalgirio“ pergalės kalviu LKF taurės turnyro finale tapęs Edgaras Ulanovas buvo pripažintas naudingiausiu mačo žaidėju.

23-ejų metų puolėjas aikštėje praleido 30 minučių, pelnė 16 taškų (2/2 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai, 3/6 baudos), atkovojo 6 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 6 sykius suklydo, 4 kartus prasižengė ir surinko 16 naudingumo balų.

Jo vedamas „Žalgiris“ savo žiūrovų akivaizdoje 82:76 įveikė Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir po trejų metų pertraukos susigrąžino LKF taurę.

„Rungtynės buvo vertos finalo. Mes žaidėme namuose, tad mums nereikėjo papildomos motyvacijos. Finalas yra finalas, mes buvome kartu iki galo ir laimėjome. „Lietuvos ryto“ gynyba yra šiek tiek pasikeitusi, tačiau ir mums patiems gynyboje viskas pavyko. Šiek tiek geriau gynėmės, manau, tai ir nulėmė mūsų pergalę“, – pareiškė du svarbius tritaškius ketvirtajame kėlinyje pataikęs E.Ulanovas.

„Nepaisant blogos pradžios, išlikome visi kartu, atlikome gerą spurtą bei sugebėjome išlaikyti pergalę. Pergalę lėmė daug kas: treneriai, visi žaidėjai, sirgaliai.

Šis titulas yra pirmas su Kauno „Žalgiriu“. Nesinorėtų, jog jis būtų paskutinis. Naudingiausio žaidėjo apdovanojimą gali pelnyti bet kas. Viskas priklauso nuo vienų rungtynių. Tai labiau yra sėkmės dalykas“, – teigė E.Ulanovas.

Komentarai