Ketvirtadienį Žalgiris TV eteryje – R.Javtokas, E.Ulanovas, M.Pocius ir Z.Ercegas 0

Po pergalės LKF taurės turnyre Kauno „Žalgirio“ krepšininkai neturėjo daug laiko poilsiui. Jau ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje jų laukia dvikova su Stambulo „Galatasaray“ komanda. Iki Eurolygos „Top 16“ etapo aštuntojo turo mačo likus kelioms valandoms Žalgiris TV žiūrovų dėmesiui siūlo pokalbius su abiejų ekipų krepšininkais.

Pirmieji į Žalgiris TV studiją užsuko rytinę treniruotę pabaigę žalgiriečiai. Tiesioginėje transliacijoje dalyvavo aukštaūgis Robertas Javtokas ir LKF taurės naudingiausiu žaidėju pripažintas Edgaras Ulanovas.

Stambulo „Galatasaray“ į Kauną atvyko be traumuoto lyderio Carloso Arroyo, sveikatos problemų turi ir kiti žaidėjai, o apie varžovų komandos aktualijas kalbėtasi su krepšininku, kuriam „Žalgirio“ arenos lankai yra puikiai pažįstami. Dar praėjusį sezoną „Žalgiryje“ rungtyniavęs Martynas Pocius prieš „Galatasaray“ treniruotę bendravo su Žalgiris TV žiūrovais.

Tiesioginiame eteryje M.Pociui kompaniją palaikė Stambulo komandos rezultatyviausias žaidėjas Zoranas Ercegas. Po 16,8 taško per rungtynes Eurolygoje renkantis serbas, iškritus C.Arroyo, turėtų tapti dar svarbesniu „Galatasaray“ ramsčiu.

„Žalgirio“ ir „Galatasaray“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Komentarai