Žalgiriečiai Vilkaviškyje aplankė „Žalgiris – tavo mokykloje“ nugalėtojus (FOTO, VIDEO) 0

Sėkmingai pabaigę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio seriją ir belaukdami finalo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo apsilankymu nudžiugino Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijos auklėtinius.

Akimirkos iš žalgiriečių vizito Vilkaviškyje – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Suvalkiečiai užtikrintai nugalėjo visą sezoną vykusioje akcijoje „Žalgiris – tavo mokykloje“ ir savo meilę Lietuvos čempionams dar kartą įrodė šiltu priėmimu.

Šįkart apsilankymas vyko kartu su BEKO-LKL vykdomu socialiniu projektu „BEKO-LKL krepšinio diena mokykloje“.

Vizito Vilkaviškyje metu žalgiriečiai ne tik atsakinėjo į mokiniams rūpimus klausimus, dalino autografus ar asmenukes, tačiau ir kartu išbandė jėgas krepšinio aikštelėje.

„Labai džiugu, kad turime galimybę einant į pabaigą mokslo metams sujaukti mokinių kasdienybę. Su visa komanda rimtai žiūrime į tokius renginius, rūpinamės krepšinio populiarinimu“, – kalbėjo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

„Aušros“ gimnazijos kūno kultūros mokytoja Jūratė Aušrotienė ir akcijoje dalyvavusi mokinė Gabrielė atskleidė, kad meilė „Žalgiriui“ ir krepšiniui lėmė pergalę projekte „Žalgiris – tavo mokykloje“.

„Fantastika, pažiūrėkite kiek salėje susirinko mokinių, galiu sakyti, kad beveik visa mokykla. Mes labai mylime krepšinį, Kauno „Žalgirį“, visi vaikai čia tiesiog gyvena krepšiniu. Darėme viską, palaikėme komandą, dažnai į Kauną vykdavome 2-3 pilnais autobusais, todėl dabar ir galime džiaugtis tokia puikia švente“, – mintis dėstė mokytoja.

„Mes labai dažnai važiavome į rungtynes „Žalgirio“ arenoje, karštai ir aktyviai palaikome šią komandą, „Žalgiris“ yra „Žalgiris“, – kūno kultūros mokytojai antrino Gabrielė.

Per septynerius projekto metus „Žalgiris“ jau svečiavosi Kazlų Rūdos Kazio Griniaus, Kalvarijos, Marijampolės Rygiškių Jono ir Kauno „Saulės“ gimnazijose, Kauno Jono ir Petro Vileišių vidurinėje mokykloje ir Varėnos „Ryto“ progimnazijoje.

Žalgiriečių vizitas Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijoje – video reportaže:

Komentarai