A.Milaknis – naudingiausias LKL finalo serijos žaidėjas 0

Laurynas Butkauskas, „BasketNews.lt“ korespondentas

Geriausią asmeninį sezoną Artūras Milaknis vainikavo garbingu apdovanojimu. Kauno „Žalgirio“ snaiperis išrinktas naudingiausiu LKL finalo serijos krepšininku.

Šeštą kartą LKL čempionu tapęs krepšininkas finale vidutiniškai pelnydavo po 14,3 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio, o tritaškius metė 46,1 proc. taiklumu (12/26).

„Jausmas labai geras. Ne tiek dėl asmeninio prizo, kiek dėl visos komandos rezultatų. Ne pirmas sezonas, kai su „Žalgiriu“ vietiniame fronte laimime viską, tačiau šiemet ypač smagu, nes garbingai pasirodėme ir Eurolygos turnyre. Atsilaikėme visur, kur tik dalyvavome“, –po apdovanojimų ceremonijos sakė A.Milaknis.

Į LKL uždarymo šventę Artūras atvyko pasikeitęs – nusiskutęs barzdą, kuri jo veidą puošė per visas svarbiausias čempionato kovas.

„Nusiskutau ją, nes atgyveno. Tačiau gerai atitarnavo“, – nusijuokė A.Milaknis.

Paklaustas, ar kitą sezoną liks „Žalgirio“ gretose, vienas iš kauniečių lyderių užsiminė komandos keisti pernelyg nenorintis.

„Turbūt liksiu „Žalgiryje“, tačiau kol kas garantuotai į šį klausimą atsakyti negaliu. Turiu galimybę pratęsti sutartį ir jeigu tinku klubui, tai greičiausiai jame ir pasiliksiu“, – teigė A.Milaknis.

Komentarai