Palaikykite žalgiriečius Lenkijoje! 0

Baigėsi fantastiškas Europos čempionatas! Pasipuošėme sidabro medaliais ir jau netrukus net 5 mūsų rinktinės vyrai išbėgs į aikštelę su „Žalgirio“ marškinėliais. Tiek klubas, tiek žaidėjai, tiek ir sirgaliai šiais metais tikisi turėti neeilinį sezoną.

Todėl aktyviausi „Žalgirio“ sirgaliai kviečia pradėti naująjį Eurolygos sezoną su trenksmu! Kviečiame prisijungti visus norinčius ir kartu vykti į Eurolygos sezono atidarymo rungtynes Lenkijoje su Zielona Gura klubu. Planuojama viena didžiausių „Žalgirio“ sirgalių išvykų į užsienį palaikyti komandos per pastaruosius keletą metų! Kartu galėsime šiek tiek paturistauti, susipažindami su Zielona Gura ir kitais Lenkijos miestais, bet svarbiausia – palaikyti mylimą komandą, o jai bus stimulas stengtis labiau, kai jau pirmose rungtynėse „Žalgirio“ vardas skambės priešininkų arenoje.

Laikas ir vieta tam itin palankūs. Rungtynės vyks kaimyninėje Lenkijoje penktadienį (spalio 16 d.), todėl dirbantiems pasiėmus vos vieną laisvą dieną galima sudalyvauti šioje išvykoje. Išvyką organizuoja „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai bei „Green Legion“ ir „Green White Boys“ fanų klubai, tad vykti į išvyką yra net keli variantai. Galite pasirinkti vieną iš jų ir užsiregistruoti išvykai pas žmogų, kurio kontaktai pateikti po skelbimu.

„Žalgirio“ Garbės Klubo kvietimas:

Kelionę pradėsime ankstyvą spalio 16 d. rytą išvykdami iš Kauno. Vakare stebėsime rungtynes vietos arenoje. Ilsėsimės ir aptarsime rungtynes viešbutyje. Ryte po pusryčių vyksime į Vroclavą. Po trumpos pažinties su vienu gražiausių Lenkijos miestų vyksime namo. Naktį grįšime į Kauną. Kelionės kaina 85* eurai (* – kaina gali kisti priklausomai nuo rungtynių bilieto kainos). Į kainą įskaičiuota: kelionė patogiu autobusu, nakvynė su pusryčiais, bilietas į rungtynes, trumpa pažintinė ekskursija po Vroclavą. Kilus klausimams, ar norint prisijungti skambinkite tel. 869885980 Ilona.

„Green Legion“ kvietimas:

Kelionė prasideda ketvirtadienį, spalio 15 d. vėlai vakare. Išvykstame 21 val. nuo Kauno pilies „IKI“. Kelionė truks visą naktį. Spalio 16-osios dienos rytą pasieksime Zielona Gurą, todėl turėsime visą dieną pasivaikščioti po miestą, o ypač po nuostabų jo senamiestį. Vakare rinksimės prie arenos ir judėsime savo pagrindinio tikslo link: savo miesto komandos, Kauno „Žalgirio“ palaikymo! Po rungtynių pasitinkame komandą ir keliausime atgal į Lietuvą. Tiems, kam po rungtynių bus likę jėgų, galės kartu švęsti dar 845 km iki pat Kauno! Kaune turėtume būti spalio 17 d. apie 15 val. Registruokitės, pasiimkite draugų ir važiuokite palaikyti žaliai baltų! Kelionės kaina tik 50 eurų *(gali kisti, jei bilietų kainos į rungtynes keisis). Į kainą įskaičiuota: kelionė autobusu ir rungtynių bilietas. Registracija ir klausimai: Vaidas 861495052 arba info@greenlegion.lt.

Green Whte Boys kvietimas:

Į išvyką planuojame judėti ketvirtadienio (spalio 15 d.) vėlyvą vakarą. Kelionė autobusu truks visą naktį. Penktadienio ryte atsidursime Zielona Guros mieste. Dieną – laisvas laikas, kurį praleisime susipažindami su miesto gyvenimu. Vakarop laukia eisena ir tai, dėl ko vyksime į šią kelionę tai – rungtynės, kurių metu atiduosime visas jėgas palaikymui. Po rungtnyių laukia komandos pasitikimas ir kelionė namo. Sugrįšime į Kauną vidurdienį. Išvykos kaina (kelionė + bilietas) planuojama apie 50 eurų, vis dėlto kaina gali svyruoti priklausant nuo vykstančiųjų kiekio ir bilietų kainų į rungtynes. Norinčius prisijungti kviečiame registruotis mūsų Facebook paskyroje arba el. paštu: greenwhiteboys@gmail.com.

Komentarai