Italijoje stovyklaujantys žalgiriečiai sutriuškino vietos komandą 0

Sezonui besirengiantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šią savaitę pluša treniruočių stovykloje Italijoje. Kaorlės mieste įsikūrę žalgiriečiai antradienį sužaidė treniruotės pobūdžio rungtynes su laisvaisiais agentais pasipildžiusia vietos komanda. Kauniečiai šiame mače neturėjo vargo ir sutriuškino varžovus 101:55.

Be smulkią čiurnos traumą patyrusio Martyno Pociaus rungtyniavę žalgiriečiai įsivažiavo jau pirmajame kėlinyje, kai nuo suolelio pakilęs Brockas Motumas per 4 minutes surinko 9 taškus ir po 10 minučių „Žalgiris“ pirmavo 23:16.

Antrajame kėlinyje iš australo estafetę perėmė 7 taškus pelnęs Regimantas Miniotas, tritaškį pridėjo Paulius Valinskas ir svečių persvara palaipsniui augo (32:23, 45:32).

Po didžiosios pertraukos kauniečiai dar labiau nutolo nuo varžovų. Jau trečiajame ketvirtyje pasižymėti buvo spėję visi 11 „Žalgirio“ krepšininkų, o ketvirtasis kėlinys buvo laimėtas rezultatu 28:6. Net penki žalgiriečiai pelnė dviženklį taškų skaičių, o B.Motumas ir R.Miniotas į savo sąskaitas įsirašė dvigubus dublius – 101:55.

„Žalgiris“: B.Motumas 14 (11 atk. kam., 2 per. kam.), M.Sajus 12 (5 atk. kam.), R.Miniotas 11 (12 atk. kam.), O.Hanlanas 11 (7 atk. kam., 2 per. kam.), E.Ulanovas 10 (4 rez. perd.), M.Varnas 9, P.Valinskas 9, I.Vougioukas 8, L.Birutis 7, V.Lipkevičius 6, K.Žemaitis 4.

„Caorle SME“: F.Rizzetto 21, D.Bjegovičius 14 (6 atk. kam.), B.Cresnaras 7 (5 atk. kam.).

Šį savaitgalį žalgiriečiai dalyvaus ir devintajame tarptautiniame „Citta di Caorle“ turnyre. Jame jėgas taip pat išmėgins Jeruzalės „Hapoel“, Liublianos „Olimpija“, Trevizo „Treviso Basket“, Venecijos „Umana“ ir Berlyno ALBA ekipos.

Penktadienį 19.45 val. „Žalgiris“ susitiks su Trevizo krepšininkais, o šeštadienį sužais dar vienerias rungtynes. Visas jas tiesiogiai transliuos www.fvgsportchannel.com interneto svetainė.

Komentarai