Po Eurolygos rungtynių žalgiriečiai kvietė dalintis gerumu 0

Po ketvirtadienį vykusių Eurolygos rungtynių, kuriose Kauno „Žalgiris“ grūmėsi su Lenkijos Zeliona Guros „Stelmet“ komanda, žiūrovus nustebino netikėta iniciatyva. Žalgiriečiai minutei stojo įsiamžinti su kasmetinės „McDonald‘s“ labdaros akcijos „McHappy Day“ šypsenomis. Taip komandos nariai išreiškė paramą patiems mažiausiems savo gerbėjams, augantiems skurstančiose ir socialiai jautriose šeimose.

Visą lapkričio mėnesį akcijos šūkis „Šypsena dovanoja šypseną!“ kviečia visus neabejingus prisijungti prie paramos LPF „Tavo galimybė“ vaikų dienos centro auklėtiniams. Savo paramą visi norintys gali išreikšti specialiomis akcijos šypsenomis, įamžindami jas nuotraukose ir pasidalindami akcijos interneto svetainėje, kur šios virsta piniginėmis lėšomis dienos centro remontui.

Už surinktas lėšas planuojama prisidėti prie centro patalpų atnaujinimo. Šiuo metu jam labiausiai trūksta modernios šildymo sistemos, kuri leistų efektyviau reguliuoti šilumos kiekį šaltais žiemos mėnesiais ir taip sutaupyti lėšų kitiems mažųjų poreikiams.

Labdaros iniciatyva „McHappy Day“ šiemet vyksta jau keturioliktus metus. Antrus metus iš eilės restoranų tinklas ją įgyvendina kartu su Lino Kleizos labdaros ir paramos fondu.

Per keturiolika iniciatyvos metų iš viso surinkta daugiau kaip 125 tūkst. eurų. Šios lėšos skirtos vaikų gydymo ir ugdymo įstaigoms paremti.

Komentarai