#TimeOutŽalgiris: havajietiška bangelė su D.Low, „G&G Sindikato“ įspūdžiai ir sezono žalgiriečio rinkimai (VIDEO) 0

Praėjusį ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ ekipa namuose užbaigė pasirodymą šio sezono Eurolygoje, o „Žalgiris TV“ rubrikos #TimeOutŽalgiris komanda su laidos vedėja Martyna priešakyje nardė tarp „Žalgirio“ ištikimiausių komandos sirgalių ir „Žalgirio“ arenoje apsilankiusių svečių.

Lietuvos hiphopo muzikos padangėje bene žinomiausios grupės „G&G Sindikatas“ nariai – DJ Mamania, Kastetas ir Donciavas džiaugėsi sulaukę vienos iš retesnių galimybių apsilankyti Eurolygos rungtynėse. Grupės nariai dalinosi savo įspūdžiais apie „Žalgirio“ areną ir atskleidė, kurį žalgirietį mėgsta labiausiai.

Tarp daugybės Eurolygos rungtynių žiūrovų laidos vedėjai Martynai pavyko sutikti ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ amerikietį Derricką Low, kuris vasario mėnesį tapo geriausiu snaiperiu LKL čempionate. Iš Havajų valstijos kilęs žaidėjas dalinosi savo įspūdžiais bei pamokė #TimeOutŽalgiris laidos vedėją Martyną daryti tradicišką havajiečių šokį „bangelę“.

Paskutinėje šio sezono „Žalgiris TV“ rubrikoje #TimeOutŽalgiris, skirtoje Eurolygos rungtynėms, taip pat išvysite sirgalių balsą – „Žalgirio“ arenoje susirinkę aistruoliai rinko sezono žalgirietį. Beje, šį sezoną #TimeOutŽalgiris dar ne sykį džiugins krepšinio sirgalius.

Komentarai