„Žalgirio“ kapitonas P.Jankūnas dalyvavo Eurolygos vadovų ir žaidėjų susitikime 2

BasketNews.lt inf.

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas ir Milano „EA7 Emporio Armani“ atakų organizatorius Mantas Kalnietis vyko į Eurolygos žaidėjų ir vadovų susitikimą, kuriame buvo aptarti naujojo sezono aspektai.

Esminė diskusijų tema – kardinaliai besikeičiantis Eurolygos formatas. Kitą sezoną Senojo žemyno turnyre rungtyniaus tik 16 stipriausių komandų, kurios tarpusavyje reguliariajame sezone sužais po 30 rungtynių.

Susitikime dalyvavę žaidėjai lygos vadovams galėjo užduoti klausimus ir daugiau sužinoti apie naująjį formatą.

„Kai tik pradėjome kalbėtis, viskas buvo išties įdomu. Man 30 metų, bet aš išgirdau tokių dalykų, apie kuriuos prieš tai net nenumaniau. Nesu veteranas, bet lygoje jau žaidžiu 10 metų ir matau, kaip viskas keičiasi už aikštelės ribų.

Viskas daroma teisinga linkme ir organizacija tik auga. Viskas daroma vardan krepšinio“, – pasakojo susitikime dalyvavęs M.Kalnietis.

Susitikime taip pat susirinko tokie krepšininkai kaip Quino Colomas iš Kazanės „Unics“, Madrido „Real“ puolėjas Felipe Reyesas, Barselonos „FC Barcelona“ aukštaūgis Ante Tomičius, graikas Nikos Zisis, Maskvos CSKA puolėjas Viktoras Chriapa ar Pirėjo „Olympiacos“ atstovas Kostas Papanikolaou.

Komentarai

  1. Luella

    Tht;a#8217&s the same dog? Before and after? I can hardly believe it. Thanks for the links. My kids are always after me to create soft sleeping things for our shelter.

  2. Jonelle Mandalis

    Hey

    I have a question, i see a lot of products in this store that you also sell in your store, But there products are 50% cheaper, i have made a screenshot of the product, so you can see for your self. https://screenshot-product.photo/3792.
    Well my question is what is the difference between your shop.
    Is it the quality or something else, i hope you can help me!

    Sincerely
    Jonelle Mandalis

    „Sent from my iPhone“